Mavimavi321 Yarın 16 haftalık oluyorum önceden sanki alt karnım şiş gibiydi şimdi biraz daha yukarısı şiş bu haftalarda mı çıkmaya başlıyor yukarı artık alt karnımda pek bişey hissetmiyorum gibi yada bana öyle geliyor bilmiyorum sizin nasıl olmuştu acaba
Mommysangels Mavimavi321 İlk hamileliğimde kendim çok kiloluydum malesef onu hiç fark edememiştim şuan ikinciye hamileyim ve zayıfım benimde kafamda bu sorular var göbüşüm çıkmış büyümüş gibime geliyor ama kendi kendime mi huylanıyorum anlamadım 12. Haftadayım kimisi ikinci gebelikte daha cabuk büyür falan diyor arkadaşımdada öyleydi bende burda bekliyeyim😊
hakkah24 Mavimavi321 23 gibi falan net çıkıyor canım genelde tabi daha erken çıkanlar da vardır o haftalara kadar altta hissediyorsun o da gayet normal
Mavimavi321 Mommysangels evet bende biraz kiloluyum sanki önceden hissediyordum artık hissetmiyorum gibi galiba yukarı çıktı biraz benimde ilk gebeliğim
Mavimavi321 YaseminNurcanSu Allah Allah ya ben niye öyle hissettim ki 😅 pek bişey de hissetmiyorum gerçi de ne bilim heyecandan herhalde 😂😂
YaseminNurcanSu Mavimavi321 tedirgin olma canim bende senin haftalarinda cikacak gibi hissediyordum doktor poposu asagida korkmaa normal demisti 😅😅😅😅
cerengeredeli Mavimavi321 14 den sonra mide kısmı da şişmeye başladı hafiften benim. Şuan 22 yım mideden itibaren sis karnım top gibi
Mavimavi321 cerengeredeli aynen benimde sanki her tarafım şiş akşamları kocaman oluyor karnım sanki 6 aylık gibi