Ozlem164216 Kızlar kapı süsü ve takı yastığı yaptırmak veya hazır almak istiyorum. Tavsiye edeceğiniz yer var mı abartılı fiyat istemeyen ?
Imasleeper Ozlem164216 trendyoldan kapı süsü yaptırdım müthiş geldi ilgililerdi yastık yapanlarda var dışarı fiyata göre çok iyiydi bence kızıma yaptırdım bi tanıdığıma yine ona yaptırayım dedim 1200 dedi şok oldum trendyoldan 490 tlye halletim 😂
zynpknt Ozlem164216 ben trendyoldan 480 tlye yaptırdım takı yastığı olarak da isimli hastane çıkışınınkini kullancam ayriyetten yaptırmıycam
Edafmo Ozlem164216 trendyoldan kapı süsü yaptırdım yastığo da yine ordan yaptoracağım. İnstagdamdaki sitelerden daha uygun oluyor trendyol benim baktığım kadarıyla.
momkrm19 Ozlem164216 benim için çok erken ama sanki firmaları şimdiden seçtim gibi. Yastık için > bebikişi , kapı süsü için > leylekcraft veya baykuşcraft. Üç firma da insta üzerinden satış yapıyor. Fikir olsun 🫶🏻
Ozlem164216 zynpknt Ben isimli seti yastıksız alcam o yüzden bunu yastıklı alayım dedim. Çok güzelmiş bu arada :)
zynpknt Ozlem164216 teşekkürlerr ☺️ ben isimli set almıcaktım baktım takı yastıkları 600 tl falan trendyoldan isimli set 670 tlydi yastık kılıfı da vardı dedim alıyım bari diğer şeyleri de kullanırım😂😂
tasarim_ezgi Ozlem164216 Merhaba Özlem Hanım. Instagramda kadın girişimci olarak sayfamız var. Tasarım_ezgi isterseniz sayfamıza bakmanızı öneririz. Bilgi almak isterseniz uygulama üzerinden geldiğinizi belirterek Dm üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz