Misafirim Üzülme dua et bol bol bwnim tam 1 yıl 9 ay bebeğim olmadı beklemedim bir anda hamile olduğumu öğrendim rabbim sana da nasip eder inşallah gönlümün muradına versin hayırlı bir şekilde sağlık sıhhat ile
Minnosaile Dnzhbb belki içinde folik asit vardır bilemiyorum ama hamile kalmak için folik asitin büyük önemi var diye biliyorum. İsterseniz başka bir doktora da sorun belki faydası olur
Nursen21 Dnzhbb boşver herkesi İnşallah Rabbim kucağını doldurur sen hiç etrafa bakma İnan neler yaşadım neler Şimdi bakıyorumda keşke o kadar üzülmeseydim diyorum İnan bana üzüldüğün için pişman oluyorsun
Dnzhbb Nursen21 dogru söylüyorsun. İşte takmamak elde değil. Rabbım inşallah kısa zamanda bana da nasip eder.
Deletedmom667 Dnzhbb yumurtlama gununu tam denk getırıormusun.. İliskiden sonra hemen kalkmaman gerekıyor cogu ınsan ayagını kalcadan havaya kaldırıyor yarım saat kalkmıyor.. İlişkiden önce duşalmak iyi değil diyorlar.. Bırde stres yapmamangerekıyor olmuyor dıye
Yasemincifci Dnzhbb strese girme akışına bırak 1sene bıyunca korunmasız ve düzenli bir ilişkin olursa gebe kalmazsan o zamn doktora başvur ben şuna inanıyrm stres cok fazla etkiliyor stres yapmamaya çalış
SecilM Dnzhbb adetken 2 veya 3.gününde iyi bir dr.a gitmenizi öneririm. Vajinal ultrasonla bakarsa herşey net görünür
Dnzhbb SecilM yine adet olursam gitcem cnm. Geçen ay adetliyken gittim bakmadı doktor. Başka doktora görüncem.
Iyikilerim Dnzhbb ben kizimda 3 sene sonra hamile kaldım korunmadan 4 yada 5 ay sadace korundum ama pardon şimdi ise 3 sene korundum sonra bıraktım 2bucuk sene sonra oldu düşün artık ne kisiri ha bide hormonlar süper iyi düzensizlik vardı ona yoruyorum o da değil bence kısmet canım benim bol bol dua et...
Yaseminhan Dnzhbb kuzum bizde 7 ay denedik ve artık bu kafalara girdik .. anne adayının stressiz olması çok önemli calisiyodum işyeri beni çok zorladı çıkmak istiyodum ama fırsat olmadı bi süre.neyse çıktım ve o ay hamile kaldığımı öğrendim..birde ovulasyon testi ile hamile kaldım gününü bil de he eşime de yarım saat öncesinden sade türk kahvesi ki bu spermleri hizlandiriyomus bide keçi boynuzu verdim 3 tane 😂 ilk gebeliğim düşük oldu 2.dede aynı taktıkleri yaptım yine hamile kaldım:))
Bsrfrk 1.5 sene ugrastık :( hiç bir problem de yoktu yaptırmadıgımız test kalmadı , sonra oldu kendılıgınden herseyın zamanı var bence üzmeyin kendinizi :)
SuSerkan 9 ay korunmadık hep istedik sonunda oldu 6 ay kısa bi zaman tabi sana şu an çok uzun geliyordur o ayrı da ama bi sorun gibi görme Rabbim en güzel zamanda verir inşallah 🙏
Fatovebebegi Dnzhbb 7 yıl snr gelen mucızem kısırlık dıye bısey yok rabbım bıze nasıp edınce olur arkadasımın esınjn sıfır sperm ıle 11 sene snr kendılıgınden oldu rabbım ol dıyınce olur üzülmeyenin sözünde olur