Yasemindemirtas Dnzhbb doktorlar 1 sene olmadan , bize gelme diyolar. Bende 6 ayda hamile kaldım henüz cok erken. Folik asit kullanıyomusun ?
Fatovebebegi Dnzhbb olur ınsallah benım tam umıdım bıttı çok şükür hamıle kaldım rabbım her ıstıyene hakedene göz yası dökene nasıp etsın haketmek çok onemlı
Sdmrll Dnzhbb bende 6 aydır evliyim korunmadım ve yeni hamileyim lüzum stres yapınca olmuyor gerçekten üstelik kist var dediler bana
Halvaci Dnzhbb rahatsiz olduğunu belirt bence yoksa susmuyor kimse terslemek yerine zamanı var artık sormayın diyin yada daha erken düşünmüyoruz yoksa psikolojik olarakda olmuyor kendimden de biliyorum
SARAMAZE19 Dnzhbb biz 1 yıldır düşünüyorduk olmadı hatta eşime doktora git falan bile dedim en sonunda vaz gectik olmuyorsa olmuyordur dedik ve beraber bile olmadık desem yeridir ve hamile kaldım düşünme düşündükçe stresten tutmuyor
Merry44 Dnzhbb hamilelik testi benzeri uygulamasida hemen hemen ayni sabahlari ilk cisinizi kullaniyorsunuz ve size yumurtlama gününüzü gösteriyor döllenme zamaninizi yani.