Nunaa ozlem6060 maşallah size bide bana dediler yok sezeryan da kalkamazsin falan herkes bı yorum yaptı ama çevremdeki sezeryan olanlar benden kolay kalktı ben 15 gün perişan oldum ne oturabildim ne yatabildim bide basur sıkıntısı yaşadım oyuzden hangisi hayırlısıysa o olsun inşallah
ozlem6060 Nunaa inşallah valla beni de korkuttular hep ağladım ama hiçde öyle değilmiş bir daha asla kimseye kulak asmam oğlum şimdi 23 günlük oldu herşeyiyle kendim bakıyorum hep
Sedafcn ozlem6060 ozlem6060 Allah Anali Babali büyütsün inşallah yavrunuzu bı sorun olacaktı hastanede nekadar yatırdılar 2 gecemi 1, gecemi kontrolüm bayramdan sonra evdede kızım olduğu için onu çok kafaya takıyorum hemen doğurup eve dönmek istiyorum benimde zorunlu sezeryan olacak birde doktor la konusabiliriyoruz fln yazmışsınız hastaneyi arayipmi bağlanıyorsunuz yoksa özel numaralarını aldınız acaba
Nunaa ozlem6060 peki doğum çantanızi nasıl hazırladiniz ben 3 pijama takımı koydum kendim icin bebek için iki takım koydum zıbın çorap ebeye verilecek takım falan pijama 2 mi koysaydim
ozlem6060 Nunaa 4 e çıkarmanızı tavsiye ederim bebek takımın Ben 3 takım kendime pijama takımı koymuştum 1 irini giydim diğer ikisini giymedim Silikon uç iyi ki koymuşum , emzirme yastığı , deepend kaşık biberon ve mama ( lazım oldu kullandım )
Nunaa ozlem6060 doğumhaneden onluklemi getiriyolar yoksa onlarmi giydiriyorlar ozaman bir tanede tulum koyayım
Gces ozlem6060 siz mi istediniz büyük odayı bir gece önceden acaba benimde planlı sezeryan oda süslemesi yapıcaz bir gece önceden veriyorlar mı odayı öyle
ozlem6060 Gces evet oda süslemesi organizasyon olacağı için organizasyon bir gece önden gitti bende rica ettim büyük oda diye organizasyonum da ben yokken söyledi verdiler sağolsunlar
Gces ozlem6060 bebeği odaya anne gelince mi getiriyorlar acaba birde sezeryan için sabahtan mı yatış veriyorlar saat veriyorlar mı ameliyattan önce
ozlem6060 Gces evet annenin hemen peşinden getiriyorlar sabahtan yatış oluyor benim 08.30 yatışım yapıldı 11.20 geçe ameliyathaneye indim