YavruKurtveAnnesi Nurellaaaaaaa1212 alamanyada eşimin amcasi varr ozenilecek hayat yaşıyor adam hala diyro kurulu düzen 😁😁😁
YavruKurtveAnnesi Nurellaaaaaaa1212 çok şükür halimize yinede ne bilim durumu cokkk daha kötü olanlar varrr
Nurellaaaaaaa1212 YavruKurtveAnnesi evet ya üllede maddi durumu geçtim görüyorsun psikolojik durum da hiç iyi değil ki. Mutlu insana karsı bi öfke var 😂
YavruKurtveAnnesi Nurellaaaaaaa1212 instagramda hel diyorlar ya musluk suyuna antidepresan atsınlar diyeee o haldeyiz😁😁😁
YavruKurtveAnnesi AnayimBenAna_ yaaaa🥲😁 Allah kolaylık versin sana, benimki 5 yaşında bakalim ben napcammm
YavruKurtveAnnesi AnayimBenAna_ 3 yaş bence en zor dönemi, zaten yeni nesil bi değişik ama 3 yas beni aşırı zorlamıştı cokkk ağladığım olduyduuu. Yaninda yakınında var mi kimse ilgilenecek edecek dışarı falan cikarsalar
AnayimBenAna_ YavruKurtveAnnesi kız var olmazmı etrafım insan dolu ama yok ne dışarı çıkmak yetiyor ne başka bişey resmen etrafında fır dönüyoruz ama yok yapma dediğimiz ne varsa inadına yapıyor