Kivircik01 Ranni hahaha aşko başka bilmiyore ben bizim en çok yaptığımız bahçada oturup bitter çikolata eşliğinde kahve içmek (günde 7 kez falan )
Ranni YavruKurtveAnnesi kızzz 😅😅😅 aman bende sevemiyorum valla doğalgaz faturasını gördükçe de daha çok sevmedim
Kivircik01 deletedmom43191 ama üzüldüm böyle düşünmene gerçekten ne zaman post açsam ilk etiketlediklerimden oluyorsun yani
YavruKurtveAnnesi Nurellaaaaaaa1212 normalde asla kaos seven biri değilim ama burdakiler eğlenceli oluyor😁😁😁
YavruKurtveAnnesi Kivircik01 mağaza gezmeyi giyinmeyi falan, şimdi bilmiyorum sanki içimden gelmiyor çıkmak yoruluyorum😁😁😁
Ranni Kivircik01 ayyy bayılırım ben öyle şeylere ama iş yapmam işte öyle oturayım tadını çıkarayım 😅😅
Nurellaaaaaaa1212 YavruKurtveAnnesi bak ben kaos yaratmam ama simdi benim postlarıma ve bilmedikleri hayatıma yorum yapıyorlar ya cıldırıyorum.
Ranni YavruKurtveAnnesi bak ben tesettürlüyüm bugün hamile reyonundan kendime hiç bir şey bulamadım sıfırr
Ranni YavruKurtveAnnesi kız benim evim en üst kat kışları kutuplar yazları cehennem yaşıyorum hele şimdi Ağustosta doğum ben var ya ölürümmmm