deletedmom43191 Kivircik01 7 den beri en fazla 20 dk boşluğum vardır hep memede duruyor bugün yemek bile koştura koştura yiyorum boğazımda kalıyor
Ranni Kivircik01 benim kız beni mahvetti 😅 böyle oyun aşığı bir çocuk daha önce hiç görmedim gece gündüz oyun oynuyorum kız
Ranni Kızlar ya bu arada herhangi bir hobiniz var mı ya da böyle boş kalınca eşinizle oyun falan oynuyor musunuz
Ranni Kivircik01 benim hiç hobim yok son zamanlarda önceden çok aktiftim şimdi bir ihtiyaç hissediyorum hele ki akşam çocuk uyuyunca çok sıkılıyorum 😅 tavla oyna oyna ondan da sıkıldım
Kivircik01 Nurellaaaaaaa1212 yok kıız unutmadım baktım etiketlemiiş bende tekrar etiket yapmadım aşk olsun 🙄
Ranni YavruKurtveAnnesi elimden de hiç gelmez öyle işler valla maşallahh sana 😬🥹 kocamda bende çok severiz aslında oyun oynamayı ama bulamıyoruz oyun 😅
Efendininannesi Kivircik01 fenalardayım oğlum ateşlendi gece uyku sıfır bide üstüne gebelik halsizliği 😩
YavruKurtveAnnesi Ranni eğlenceli oluyor ya ufak motifler yapıyorum sıkılmamak için 😁 internetten bak bi eşli oyunlara
Ranni Kivircik01 sıkıntıdan ben sürekli adamı korkutuyorum artık evin içinde nereden çıkacağımı bilemiyor 😅😅
Ranni YavruKurtveAnnesi hiç düzgün bir şey yok yazın en azından park dondurma kahve derken yatmaya geliyordum eve sıkılmıyordum