Iyi aksamlar kizlar,
ben iki cocuk annesiyim, ilk oglun normal dogum ile 3 yil önce dünyaya geldi, ikinci de 3 ay önce sezeryan ile. Tekrar normal dogum istedim, fakat bebegin kalp atislari iyi olmadigi icin, ve tam dogum kanalina girmedigi icin doktorum riske atmak istemedi. Hep korkardim sezeryandan, nekadar dirensemde, normal dogumu uygun görmedi.
Neyse Sezeryan oldum, cocugum yogun bakimda yatmak zorunda kaldi 17 gün ve ben o süre hic dinlenemedim. Git gel cok üzüldüm haliyle. (Bebegimde yeni dogan enfeksiyonu vardi) ve benim dikisim acildi. Tekrar amelyat oldum ve dikisimi dikdiler. Tabi bende simdi travma olusdu, asaga dogru bakamiyorum bile. Biraz da hastalik hastasiyim maalesef (ilk cocukdan sonra gelisdi, önceden yokdu öyle bir sorunum)
Ilk cocugum da okadar yirtilmama ragmen aff edersiniz hic bukadar zorlanmadim. Bu sezeryan beni maf etti. Halen belim agriyor, dikislerim agriyor ama gayet iyi iyilesmis. Normal dogum sonrasi gibi degilim. Cok daha cabuk yoruluyorum, gerci simdi iki cocuk ilkinde bir di belki oda fark ediyordur.
Piskolojim daha iyi degil, doktor hormonlardan diyor. Basina hic böyle birsey gelen varmi? Sezeryandan sonra maf olan🤣 cok zormus gercekten, aranizda böyle zorlanan varmi? Belki piskoljim de etki yapiyordur, bu son 3 ay cok zor seyler oldu benim icin.