Asi89 Slm kızlar 11haftalık hamileğim akşam yemeklerinden sonra karnım davul gibi şişiyo çok rahatsız oluyorum midem bulanıyo gündüz iyi akşam çok fena 6aylık hamile gibiyim 🙁
Busra2013 Asi89 bende 12+4 her ogunden sonra su icsem bile sisiyorum az once bi tabak sarma yedim ekmeksiz hicbisi yaninda yok suan 6 aylik gibiyim sismisim nefesim daralio gogsumde birden sanki carpintinoluo gibi bisi oluo valla anlamadim
Deleted33000 Asi89 25+2 deyim bende öyleyim akşam yemeği yiyince yerlerde yuvarlaniyorum resmen nefes alamıyorum çok ta yemiyorum ama neden böyle oluyor anlamadım
Hanfak Asi89 aynısı bana da oluyor artık kendimi frenliyorum fazla yediğim için mi acaba diye 🤦🏻♀️ Yemekten sonra şişince maden suyu felan içiyorum ancak kendime geliyorum. Gece de açlıktan uyanıyorum yersem yine şişerim diye zorla uykuya geri dönüyorum
History5 Asi89 Bende öyle oluyorum tam o haftalarda başladı ve kabızda çok oluyorum çok rahatsız edici 🥲
Asi89 Hanfak maden suyu da fayda etmiyo bana çok kötü bi durum doğru dürüst uyuyamıyorum da Allah yardımçımız olsun cnm
Hanfak Asi89 aynen uykuya dalarken bile problem oluyor ilerleyen aylarda nasıl olacak diye endişeleniyorum
Asi89 Busra2013 şimdiden böyleysek sonunu düşünemiyorum yandık ki ne yandık☹️benim ikinçi hamileliğim ilkinde böyle olmamıştım karnım geç çıkmıştı bunda sanki 6aylık gibiyim
Efendininannesi Asi89 benimde aynı ilk hamileliğimde hiç böyle bişey yaşamadım gündüz asla yok ama akşama doğru mahvoluyorum nefes alırken göğsüme bişey batıyo
Findik-annesi 20+3 akşamları çok fenayım bende az da çok da yesem hep oluyo şişkinlikten duramıyorum çok rahatsız ediyor
Asi89 Allah yardımcımız olsun kızlar mide bulantısı,kasık ağrısı derken bi bakmışız 9çu aya gelmişiz 🙂