Sazenin Kızlar yarın özel hastanede (emsey) çocuk cerrahisi bölümünde randevumuz var. Bebişimiz 5 günlük. Muayene ücreti ödememiz gerekir mi profesör doktorda? İlk 28 gün ödenmiyor diye biliyorum
TwinsAndBeren Sazenin şimdi baktım 28 gün sgk tarafından karşılandığı için hastane fark etmeksizin ücret ödenmiyormuş. Yalnız hastanenin sgk anlaşmalı olması gerekiyormuş. Herhangi bi ücret talebinde bulunurlarsa şikayet edebilirsiniz 170 i arayarak
Sazenin TwinsAndBeren bende öyle biliyorum da profesör diye acaba isterler mi bilemedim, önceden hakkımı bilim gideyim de itiraz edecek yüzüm olsun 🤭
TwinsAndBeren gezentianne hayır 28 gün içinde istediğiniz kadar gidin ücret ödemiyorsunuz tecrübe ile sabit
deletedmom43191 Sazenin yenidogan süreci 28 gün öyle hersey ücretsiz olsa istediğin şeye git para ödeme öyle bir dünya var mı bu özeldir parmak versen kol kaptirirsin
Sazenin deletedmom43191 şikayet edilip ücret iadesi alındığını okudum 🤔 sadece muayenede geçerli işlemlerde para alınıyor diye biliyorum ama
TwinsAndBeren deletedmom43191 çocuk doktoru muayeneleri ve yapılan tahlil tetkikler ücretsiz oluyor 22 günlük ikiz bebeklerim var defalarca gittik ve kan alındı sarılık için, hiç ücret ödemedik sadece devlet katkı payı alıyormuş 50₺ o kadar