linalin0 Zynpbckci kaç saat aralıklarka nasıl kullanıyosunuz kaç haftalıksınız? Bir de hap+ iğne kanı fazla sulandırıyor kanama yapıyor diye duydum oldu mu
Dilekylmaz linalin0 ben de kullanıyorum yemekten sonra coraspin akşam 10 a doğru da iğne 15 hafta olduk şimdiye kadar kanama görmedim çok şükür düzenli aynı saatlerde kullanmaya dikkat edin
Zynpbckci linalin0 kanamam olmadı sabah hap akşam iğne. Ama maalesef bugün yine kimyasal olduğunu öğrendim
linalin0 ftmagkr kaç saat aralıklarka nasıl kullanıyosunuz kaç haftalıksınız? Bir de hap+ iğne kanı fazla sulandırıyor kanama yapıyor diye duydum oldu mu
ftmagkr linalin0 bazen aralık olmuyor art arda kullanıyorum. Doktorunuz ne dediyse güvenin lütfen kulaktan dolma bilgilere güvenmeyin 🙏 Benim gebelik kayıplarım hep ileri haftalarda oldu o yüzden hem Coraspirin hem iğne kullanmak zorundayım. 7 haftalığım şuan gebeliği öğrendiğimden beri kullanıyorum doktor kontrolü ile
Keug0 Benimde ilk gebeliğimde 8.haftasında kalp durması oldu genetik test verdim pıhtılaşma yok ama eğilim var dedi doktorum bende kullanıyorum ilk hap içiyorum yarım saat sonra iğne yapıyorum alışınca bü sıkıntı olmuylr
Shnkh linalin0 sabah 11.25 ye kan sulandırıcı iğne kullanyrm akşam yemeğinden sonra corasprin kullanyrm bu saat aralıklarına doktorum karar verdi sizde doktorunuza danisin
Yazmelegi_ linalin0 ben kullandım Öğlen veya öğleden sonra tok karnına hapı içtim akşam 9 da iğnemi yaptım ve hapı 32 veya 34 te bıraktık iğneyi de doğumdan bir gün önce demisti doğum yaptım sıkıntı olmadı ve 10 gün daha kullandım
Sudee01 linalin0 tok alıyorum. 11 haftalığım çok şükür yapmadı bana inşallah da yapmaz canım sana da yapmaz inşallah
[silindi] Hem iğne hem hap kullanıyorum 13+2 haftalık oldum. Daha önce 11 haftalık bir kaybım oldu o yüzden pıhtılaşma testi verdim 3 genim heterozigot çıktı doktorlar bidahaki sefere kullanacaksın kesin demişti ve kullanıyorum
Sznbb linalin0 benimde öncesinde aynı hafta 2 düşüğüm var pıhtılaşma çıktı bende de şimdi tekrar hamileyim sadece kan sulandırıcı kullanıyorum enox 0.4 olandan.
Ssozdmr linalin0 vallahi kanama alanım var evet ama benim extra durum ikiz gebeyim bir kesemizdeki bebek oluşmadı bu yüzden düşük oldu . Sabah 11 gibi progestan folidoce ve coraspin kullanıyorum Akşam 17:30da oksapar iğne 19:30da diğer progestan 9-10 gibi de iğne progestan Ama öncesinde 2kimyasalım var hiç kese görememiştik. Ben şuan 6+5im
Ervaa2534 linalin0 canım valla doktor sadece bana günde bir kez kullan diyor bende iftardan sonra ikisinide kullanıyorum iftarımı açınca tok karna hapı içiyorum biraz bekledikten sonrada iğneyi vuruyorum bende İlker kullanıyorum
Hll96 Benimde bir kaybım var bende hem corasprin hem de iğne kullanıyorum. İğneyi sabah aspirini akşam yatmadan alıyorum. Onların dışında vitaminlerime dikkat ediyorum. Doktorunuzun söyledikleri dışında bir şey yapmayın. Kendinizi fazla yormayın. Uzun yolculuklardan önce aspirin ve iğne kullanımını doktora sorun.
Baharvefasulye Merhaba benim 13+5 hamileliğim mevcut, cleaxe iğne kullanıyorum başından beri. Akşam 10 da vuruyordum uyuyakalmışım gece 4 de vurdum. Problem olur mu sizce böyle bir şey yaşayan oldu mu? Kontrole gitmem gerekir mi?
Tugba29_ linalin0 bende oldu çünkü kan pıhtılaşması yoktu bende doktor tedbir için başlattı kendi doktorum iğneyi kesti ağır gelmş dedi sadece corasprn kullanıyorum kızkardesşmde var kan pıhtısı ikisinide kullandı onda yan etki yapmadı
Zeynepdinc linalin0 ben kullanıyorum hemde ilk gebeliğimde sorun olduğu için doktora ısrarla sordum kullanacaksın dedi
Deryakz Hlya1993- şiddetli geçmek bilmeyen baş ağrısı ve aşırı migde bulantisi ile gittim hastaneye baş ağrım üç gun hic kesilmedi gece gündüz dayanamadim artik gittim
miniminibebek linalin0 merhaba benım iki düşğğüm var öncesinde pıhtılaşmaya eğilim vardı bende de gebeliği öğrendiğimden beri sabah ecopirin akşam 10/11 gibi oksapar 0,4 kullanıyorum herhangi bi kanamam olmadı progestan fitil de kullanıyorum sabah akşam kistim vardı önlem amaçlı 22 haftalığız şimdi