Visneli1so-s 13 haftalık olduk ve 2 gündür sürekli başım ağrıyor sizdede okuyormu yani hamileleikte mi kaynaklanıyor
duyguuushn Visneli1so-s tansiyon düşüklüğü veya yüksekliğinden olabilir benim de aşırı ağrıyor ölçtüm 8/4 doktor tansiyonun düşük o yüzden dedi
Busra2013 Visneli1so-s 1 haftadir 12+4 hergun agriyor agrida ole bi ağrı degil uzandigimda bisey yok yuruyorum mesela arada agri girio cikio surekli uykuluyim surekli yorgun halsiz
NoName_ Visneli1so-s 18 haftalığız şu birkaç gün baş ağrısından ölücem sandım gözlerime vuruyordu ve ekstra burnumda çok tıkanmıştı. Işıkları kapatıp yatmak istiyordum sürekli ama burun tıkanıklığı uyumaya engel oluyordu. Nane yağı sürdüm başıma o iyi geldi
Busra2013 duyguuushn ben olcmeye korkuyorum dusukse nolck ilacmi kulancz hamileliktenmi dusuyor baska bisidenmi dusuyor bende panik atak var korkuyorum ilk hamileligimde son hafta tansiyinum yuksekti korkudan sezeryan oldum
duyguuushn Busra2013 düşük olursa tuzlu ayran içmemi yemeklere tuz atmamı sade soda içmemi ve bacaklarımı hafif yukarı kaldırıp uzanmamı söyledi ayrıca yüksek tansiyon dan korkuyorlar genelde düşük olması normal
Busra2013 duyguuushn panik atak var hafif yuksek veya dusuk ciksa ben korkudan dahada yukseltirim kendimi taniyorum. Sakin kalamam
Patiseverana Ay ben de 12+5 im üç gündür bir baş ağrısı ve halsizlik anlatamam uyumazsam bayılacakmışım yüz gündür uykusuzmuşum gibiiiiii 😴
Aysemmmcuk 12+3 um ve muazzam baş ağrım var artık sağ gözüme vuruyor ve aksi gibi başımın sadece sağ tarafı ağrıyor ayağa kalksam sanki o tarafa balyoz yemiş gibiyim yatsam yine ağrıyor napcam sasirdim