Keug0 Annekuzusu06666 evet inanki sadece ben abartıyorum sanıyordum herkes rahat geliyordu okudugumdan anladım çogu anne böylee🥰🥰
Annekuzusu06666 Keug0 maalesef canım 10 gün geçse aklım hep orda aceba iyi mi diye içime bi evham düşüyor
aysetcdmr_ Keug0 bizde yarın gideceğiz inşallah detaylı ultrason günümüz en son 15 haftanın sonunda gitmiştim şimdi 20+5 🥰
Annekuzusu06666 Keug0 benimde öyle yarın gidicem 8 gün olacak doktoruma dedim sık ultrasona girmek zararlımı yok dedi stres daha zararlı dedi bebeğe
Mars23 Benim de yarın görüş günüm, 16+3 olacağız. Ben de 3 hafta önce gördüm ve o zaman çok hastaydım, o yüzden bir kaygı aldı beni de yarını iple çekiyorum, karnım henüz hiç çıkmadı, o da ben de kaygı yapıyor
Keug0 Ben sabah gittim kızlar şükür herşey yolunda 16 haftalıgızz sadece stres yapıyorum tansiyonum yüksek çıkıyor hastanede eve gelince normal dönüyor
Busra2013 Keug0 kiz rahatladim hahahah dun doktora gittim sedyeye bi oturdum kalbim agzimdan cikicak tansiyonum yuksek kalbim yukske cikti evde olcmeye korktum dunden beri agzima yenek surmedim korkudan stresten 10 tane post actim simdide yurumeye korkuom kalbim hizli atio korkudan yine
Keug0 Busra2013 benim dün tansiyonum hastanede 16 çıktı doktor ve ben şokkk sonra eve geldim ölçtüm 12 ay nolucak bu panik hallerimiz şimdi sabah akşam ölçüyorum ölçerken bile panik yapıyorum evde sende ölç kuzum