Maviss718 Kızlar merhaba. Sezeryan ile doğum yaptım . Bebeğim 5,5 aylık henüz regl olmadım. Siz doğumdan ne kadar süre sonra regl oldunuz?
seyma0661 Maviss718 lohusa kanamanız kaç gün sürdü acaba? Bende 10 gün önce doğum yaptım hala kanama oluyor ped koysam dolmuyor peçete koysam taşıyor sinir bozucu😂
Maviss718 Pemberuya Anladım canım Teşekkür ederim ilk olduğunda ağrılımı oluyor öyle bir post okudum da
Pemberuya Maviss718 yok tam aksine çok fazla sancım olurdu doğum öncesi hastanelik oluyordum normal doğum sonrası geçti tamamen ☺️
Maviss718 seyma0661 Ayy evet benimde öyleydi 2 ay sürdü kahverengi lekelenme şeklinde bazen gidiyordu ay diyordum bitti sonra devam ama az geliyordu ped konmucak kadar
Maviss718 seyma0661 Ben koymuyordum vallahi peçete koyuyordum fazla kullandığım zaman beni enfeksiyon yapıyor sevmiyorum 😂
Gulsm23 45 . Gündeyiz kırkımdan sonra 2 gün temiz akıntıya döndü. Sonra kanamam tekrar başladı Dr rahim temiz hasta olmuş olabilirsün dedi. Logusalık kanımı devam ediyor hasta mı oldun bilmiyorum şimdi. 🙈
Sumeyye54 Gulsm23 normal adet olmuşsunuz bende öyle olmuştum çok araştırmıştım fetva hattını bile aramıştım benim lohusalığım tam 40 gün sürdü sonra bitti ve dediğiniz gibi iki gün sonra tekrar başladı adet oldum..
Maviss718 Gulsm23 yaa benimde öyleydi 1 hafta yoktu yine oluyordu 2 ay sürdü ama benim lekelenme gibiydi
Gulsm23 Sumeyye54 fetva hattı ne dedi canım ben arayamafım arastırınca özür kanı diyor, içim rahat etmedi oruça ara verdim tekrar ama😊