gecegunduz 😅🤔sorum başlıkta kızımda kayınvalidem dürüm gibi sarardı çocuğu malum bende tecrübesizdim bir şey diyemiyordum ama bunda tek başımayım yurt dışındayım yani sizce yapsam mı kundak yada neye sarıp uykuya koysam 🤯🤔
seyma0661 gecegunduz Annemler böyle dürümos yapıyor ama bizimki ne yapıp edip ellerini yukarı çıkarıyor 😂 devamlı yapmıyoruz bizde arada bir. Çok sıkı olmuyor bide gevşek
Alpmom__ gecegunduz dürümos bende yaptım mis gibi uyuyor vallahi ama çok sıkı değil kendini çok uyandırıyor bizimki hiç eli kolu durmuyor mecbur kalıyorum
Suheyle1 Öyle sıkı sıkıya kundak yapılması taraftarı degilim ama ben oglumda ellerini hareket ettirip kendini uyandırmasın diye yalandan müslinle sarıyordum 😂
Glhayat_54 Uykuya daha rahat geçsin diye tam kundak değil ama uyurken kollarını sarabilirsiniz bazen bebekler irkilip uyanabiliyo o yüzden yarım kundak iyi oluyor.
seyma0661 gecegunduz 10 günlük olduğu için çok anlamıyorum sürekli uyuyor çünkü kundak yapmasam da 😂 bazen irkilmeleri oluyor onu azaltıyor
avucundaopucuk Oğlum 3 aylık olana kadar yaptım çünkü arıyordu bırakması da alıştıktan sonra zor oluyor ama çok rahat uyuyordu
Hshshzgsghzhshs gecegunduz kızım şuan 24 günlük oldu hiç yapmadım ben diğer şekil çok rahat yatiyo çünkü kundağı sevmedi bı kere denemiştim
mlkkk gecegunduz bebekler refleksle uykularından sıçrayıp uyanıyorlar o yüzden kundak rahat uyutuyor ama sıkı kundak değil yarım kundak tavsiye edilir kollar bi tık sıkı bacaklar serbest kalça çıkıklığı olmasın diye