Citirmom Vajinal doğum yapan anneler ya da kendiliğinden sancısı tutup sonrasında sezaryen olan anneler, oğlunuzu hamileliğin kaçıncı haftasında kucağınıza aldınız? Önümüz bayram malum doktorum da tatile gidiyor merak ettiğim için soruyorum
kurkmantosuzmadonna Citirmom 37. Haftada sancım başladı gittim normal doğum diye yatış yapıldı ama birkaç saat sonra bebeğimin kalp atışları yavaşlayınca acil sezeryana alındım ha suyum az kalmıştı bir de
deletedmom43191 Citirmom ilk oğlum 39+4 su gelişi doğuma gittim ikinci oğlym 40+2 gelişim sıkıntısından sebep suni sancı ile doğum yaptım
beyhudeanne Citirmom 36+4′te zorunlu sezaryen oldum . Sancım yüksekti ama suyum gelmedi, zaten uygun da değildim vajinal doğuma.
Citirmom Herkesin süreci birbirinden farklı, erkekler geç doğar dediler ama erkenden kavuşanlar da olmuş. Hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşalım bir avazda doğum nasip olsun inşallah
Kahvesever12 Citirmom 40+1 im henüz kanala girmedi , açılma da yok. Sancım da hiç olmadı bekliyorum öylece 🥹