Maviss718 Sedaalcin evet canım pik yarın silikleşir dün ilişki yaşadıysan bugün yapma yarın silikleşirse ilişkiye gir
Sedaalcin Yarın silikleşirse çatlama olduğu anlamına mı geliyor bir de çatlama olduğunda da ilişki yaşamak gerekiyor mu
Maviss718 Sedaalcin evet silikleşince çatlama pluyor o günde ilişkiye girmen gerekiyor sonraki günler testi bırakacaksın gerek yok artık ilişkide kendin isterse öyle gebelik için bu 3 gün önemli
Sedaalcin Maviss718 evet anladım çok karışık işler ya yarın olsa iyi ama pik günde olmayınca da değerlendirmemiş gibi mi oluruz sperm kalitesi de önemli bilemedim vallahi
Maviss718 Sedaalcin Sen bilirsin tuttuktan sonra her şekilde oluyor sperm 72 saat yaşıyor ben ilk ve çatlama günü yapmıştım şuan kucağımda 5,5 aylık 🌸
Sedaalcin Maviss718 maşallah allah bağışlasın inşallah bana da nasip olur prolaktin yüksekliği var ilaç kullanıyorum bende inşallah tutar
Maviss718 Sedaalcin inşaallah canım Allah nasip ettiyse her şekilde olur benim 4.senemde hamile kaldım 5.yılımda anne oldum anlıyorum seni
BYB Sedaalcin hepsini alt alta sırayla koyup atsanız daha anlaşılır olur. Regl başlangıç tarihiniz ne
Maviss718 Sedaalcin dahada pozitif çıkmış yumurtan daha olgun demek bolbol havuç ye çatlamasına yardımcı oluyor dün ilişki yaşamadıysan bugün yaşa canım
Baliimsid Sedaalcin merhabalar benim de 3 gün üst üste koyu çıktı. 3. Gün öğlen tekrar yaptım çatladı. Yani silikleşti bol havuç tükettim
Sedaalcin Baliimsid merhaba çalışıyorum bir tane getirmiştim işe ancak akşam yapabilirim tekrar ama t çizgisi neden daha koyu çıktı onu anlayamadım
BYB Sedaalcin benimde 13 marttı sizin attığınızdan biraz açık renk çizgi sizin pik olabilir bugün değerlendirin
Sedaalcin BYB hepsini paylaştım tekrar bugün sabah ve akşam yaptım sanırım bugün geç çatladı dün ilişki olmadı bugün oldu