sendekimsinnn Kızlar bnde demir eksikliği var şuanlıkta bi ilaç vs kullanmıyorum 6 haftalık hamileyim bu 4 gündür hafif lekelenmem oluyor acaba demir eksikliği düşüpe neden olabilirmi
Nilayy95 sendekimsinnn sanmıyorum bende akdeniz anemisi var. Ona rağmen iki hamilelik geçirdim ayrıca demir depolarım hep boş hastalığımdan dolayı
sendekimsinnn panikprenses yurtdışındayım canım burda öyle şeyler vermiyolar bunlar bnce şey kafasındalar bi bebek düşecekse her türlü düşer düşmiceksede düşmez o yüzden vermiyolar bnde öyle bekliyorum lekelenmem çok çok az ve 1 en fazla 2 kere görüyorum ama yinede endişeleniyorum 3 ay önce düşük yaptım
panikprenses sendekimsinnn aa kanama olmasina ragmen mudahele edilmiyor mu? insallah tez zamanda toparlarsin hicbir is yapma tuvalete gitmek disinda esinle de yakinliga ara ver canim doktorum ilacin yaninda yapabileceklerim icin bunlari soylemisti
sendekimsinnn panikprenses yok canım maalesef beklemelten başka çarem yok zaten eşimle uzun siredir ilişki olmuyo iş yapmamaya çalışıyorum ama düşecekse bi şekilde düşşuor ya hiçbişey engel olamıyo bu belirsizlik beni mahvediyo
panikprenses sendekimsinnn sen yinede cok dikkat et allaha emanet olsun bebisin insallah saglikla atlatirsiniz bir an once 😿💛