1boy1girlmom_ Nanelimon_19 ben suwenden önü düğmeli ama gömlek yaka olmayanlardan aldım çünkü ilk doğumumda hep gömlek yaka almıştım terden boynum tutuldu sık değiştirmeme rağmen ama lohusalık başka birşey çok terliyorsun
Nanelimon_19 1boy1girlmom_ kesinlikle öyle sık sık değiştirmen gerek bide kısa kol alıp acaba üzerine sabahlık mı giysem diye düşündüm bende
Loli-1 Nanelimon_19 dagiden çok tatlı beyaz çiçekli aldım iki tane de süvenden siyah ve beyaz aldım gömlek gibi emzirmesi kolay olsun düğmelerimi açabileyim diye
Nanelimon_19 Loli-1 teşekkür ederim dagi kalitesi nasıl acaba emzirme sütyeni aldım baya güzel ama pijama hiç almamıştım
5134 KumpirsMom Ya bende çok teşekkür ederim size ve özellikle postu açan kardeşime tamda benim aradığım gecelik takımı özellikle uzun olanı ♥️♥️
KumpirsMom 5134 rica ederim daha çok seçenek ve renk bar ben favorilerimi attım diğerlerinede bakın mutlaka 🫶🏻
cakethesel Nanelimon_19 instagram’da brand of zaz diye bi sayfa var ordan aldım.Bir tane uzun kollu bir tane kısa kollu önü düğmeli pamuklu pijama.Trendyoldan’da içi elbiseli sabahlıklı takım aldım koyu renk bu kadar