Mgsh superstar_00 Şuan pik olan teste üstüste 3 gün değerlendirme yaptıktan sonra bu üç gün ve sonrasında da ovülasyon testine devam etmemiz gerekiyor mu ne anlam taşıyor yapmak bilgisi olan aydınlatabilir mi teşekkür ederim
superstar_00 Mgsh Evet bazıları bana da yazmıştı 3 gün ard arda değerlendirin diye ama ben doktorumun bana verdiği ilişki günlerini değerlendirdim gün aşırı yani.
Mgsh superstar_00 Ben henüz doktora gitmedim Bu ay ovülasyon takibi ile denemek istedim diğer ay gebelik olmazsa regl bittikten sonra doktora giderim yumurtlama takibi için
Mgsh superstar_00 Merhabalar kızlar Dün testim pik çıkmıştı bugün böyle Ne anlama geliyor? Bilgiverebilirmmisimizz teşekkürler
superstar_00 Fdle Bir şey soracam ben sahurda biraz fazla su içiyorum sonra iki defa tuvalete gidiyorum bunun ardından sonraki 3. defa da test yapıyorum mesela dşyelim kü gebelik olsaydı ben çok su içtiğim için çıkmadığı olabilir miydi?
Mgsh superstar_00 Ama bat tan 2 gün sonra yapılan daha gerçek bir sonuç diye biliyorum bence 7 gün sonra tekrar yap
Fdle superstar_00 gebelik testi için diyorsan malesef canım istediğin kadar su iç yine de çıkar tabiki geç döllenme olup değerin halen düşükse zaten zor çıkar
superstar_00 Mgsh Ben ilk gebeliğimi adetime 4 gün varken öğrendim o yüzden hiç adet gecikmesini beklemeden yapıyorum en sağlıklısı adetin geçmesini beklemek.
superstar_00 Mgsh Evet erken gebelik testleri için adetin geçmesinden 5 gün sonra doğru sonuç verir diyor internette elimde tek bir awox testim kaldı umarım onu da yapmadan bekleyebilirim 😂
Mgsh superstar_00 her gebelik farklı geçer diyolla bence gebe olmadığını düşünmen için daha çok erken:)