GezenTavuk_2 Mgsh yaaa hay maşallah darısı bana olur inşallah evet bana da erken geldi ya ne dürttü de kalktın kan verdin yani zorun neydi acaba 🤦🏻♀️
Kitlik_irm GezenTavuk_2 hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin biraz daha sebret bakalım inşallah sonucu güzel olur ☺️🍀
GezenTavuk_2 Bihterziyangil yumurtlama vs değerlendirdim kuzum akıntı olan günler de yaptım hayırlısı adet bitiminin 7. Günü yumurtlamam oldu
Cnsymn GezenTavuk_2 ben 2.16 idi ilk verdiğimde 3 gün sonra 53 ile öğrendim, bence tekrar ver 3 sonra falan
Bihterziyangil GezenTavuk_2 anladım hadi inşallah yükselir canım pozitif pozitif haberler ver bize🥰🤲🏻
Ssozdmr GezenTavuk_2 beybiiiim bi kaç güne tekrarr en hayırlı zamandaa o bebiş buraya geleceeklk😍😍😍 bende doktordaydım şimdi gelebildim buralara 🖖🏻😌
Ssozdmr GezenTavuk_2 kanama devam ediyor risk devam yani … tek iyi şey sağlıklı olan bebekte kalp atmaya devam ediyo ☺️
GezenTavuk_2 uzlet yok cnm ümit her zaman vardır ben işte biraz acele ettim kan pıhtılaşmam olduğu için ister istemez