Redak58 Adenlinaav benim 22 tane toplanmisti 5 tanesi dollenmisti oran orantı yaparsak bence gayet iyi önemli olan kalitesi diye biliyorum o konuda bilgi aldınız mı
Sibelingo Adenlinaav zaten doktorlar minimum 3 istiyorlar önemli olan kalitesi transfer öncesi sağlıklı beslenin bol su tüketin
Redak58 Adenlinaav bana taze transfer yapılmadı çünkü çok fazla yumurta toplandığı için rahim dinlendirme yapıldı dolayısıyla bu esnada kullanmadım
Redak58 Adenlinaav ama taze transfer olunca durum farklı olur sanırım rahim dinlendirme sonrasında ikinci reglden sonra çağırıyorlar transfer öncesi ilaç kullanımı oluyor
Redak58 Adenlinaav benim halı hazırda doldurulmuş yumurtalarim var ama şükür gerek kalmadı rahim dinlendirme sırasında hamile kaldım
Redak58 Adenlinaav ilişki yasak değil ki ilk etapta bir regl oluyorsun yumurta toplandiktan sonra on gün içinde ondan sonrasi için öyle bir şey denilmiyor
Adenlinaav Redak58 benim şimdi yumurta toplamalı 5 gün oldu 10 gün sonra adet olcksn dedi sonramı cagiriyolar canım kusura bakma çok soru sordum
Sibelingo Adenlinaav istanbul bahçeci umut tüp bebekte yaptırdım mehmet beydi doktorum ilk denemede pozitif sonuç aldım şükürler olsun 🤲
Sibelingo Adenlinaav yumurta toplamadan sonra ilaç verilmedi 2 ay rahim dinlenme oldu transfer hazırlığına başladında ilaçlara başladım düşüklerim var iki tane.