_Butterfly Kızlar merhaba koltuk takımımı değiştireceğim . Sizce kumaş olarak hangisi iyi hangisinden memnunsunuz veya değilsiniz? Nubuk , keten , örme/dokuma kumaş , kadife , deri vs vs?
Talentedmom _Butterfly yeni çıkan pufy kumaş var çok hoşuma gidiyor yumuşacık Benim koltukların aynısı fakat kumaşı ve rengi farklı şimdi olsa pufy kumaş seçerim benim zamanımda yoktu nubuk seçmiştim
Daisyy000 _Butterfly 2019da aldık. Zamansız bir koltuk takımı hala satılıyor. Modern klasik tarz.Hala yeni gibi kusursuz,ki devamlı yatılı misafirim var üzerinde yatıyorlar. İnanılmaz sağlammış öneririm.. 3lulerden birini tay tüyü kumaş digerini keten yaptırtmıştık. Tay tuyu daha konforlu silmek vs kolay leke tutmuyor. Keten silme açısından zor.
Balbebek012 _Butterfly istikbal al asla pişman olmazsın leke tutmayan kumaş olsun iki bebeyle koltuklarım hala pırıl pırıl duruyor
mlkkk _Butterfly deriler kullanışlı değil keten suyu bile iz yapıyor puffyler yeni çıktı yeni moda oldu ama en fazla bi kaç sene güzel gelir sonra pişman olursunuz bence en iyisi tay tüyü ve nubuk kumaş bence
_Butterfly Talentedmom bende nubuk almıştım fakat iyi çıkmadı nubuk rengi vs soldu. Acaba bu kumaş nasıl silinebilir mi ki.
_Butterfly Daisyy000 evet keten için öyle dediler . Tay tüyüne hiç bakmamıştım aklımda bulunsun ona da bakayım .
Blueeberryy Benim kadife koltuk takimim lekeler kolay siliniyo kelebek mobilyadan aldim herseyimi tas gibi mobilyalar😂
Hanfak _Butterfly mobilyacıyım nubuk kumaşı tavsiye etmem rengi çabuk soluyor. Son 1-2 senedir tedy kumaş ve kırçıllı kumaş moda oldu evinizde kedi yoksa bu kumaşlara bakabilirsiniz
Gulbahcesi_ İzmirde by imza mobilyadan keten koltuk takımı aldık sagolsunlar asla tavsıye etmıyorum hem magazayı hem keten kuması