Bu zamana kadar burada hiç sezaryen hikayesi okumamıştım kendimi hep normale şartlamıştım. 30. Haftamda bebeğim zaten baş gelişti 35ten sonra yürüyüş pilates topu spor hurma ananas bütün tuşlara basmıştım ilerlemeye göre herşey normaldi. Bir gün hafif sancılandığımı hissettim hastaneye gittim 2 cm açıklık dediler akşamına nişanım geldi 3 gün geçti hiçbir ilerleme olmadı ben bu süreçte sürekli acilden giriş yaparak kontörle gittim bebek kanala girer boğulur veya açılma ilerlemiş mi diye hiçbir gelişme olmadı. 17.03.2025 gece sahura kalkacağım zaman beni bi titreme aldı kendimi kolladım istemsizce oluyordu ve geçmiyordu 10 dakka sürdü eşimi çağırdım ve hastaneye gittik nstde bebeğin kalp atışları yüksek çıktı serum verdiler eğer düşmezse yatış dediler tekrar yüksek çıktı tekrar 2.serumu bağladılar ve yatış verdiler kalp atışları aynıydı benim kalp atışlarım da 160a vuruyordu serum vermeye devam ettiler o ara kardiyolojiye yönlendirdiler eğer düşmezse sezeryan olacağını söylediler kendim hiç buna hazır hissetmiyordum sezaryen aklıma bile gelmemişti çok ağladım çok korktum benim nabzım düşmüyordu sonra bi anda normal doğum sancılarım başladı 100’e çıkıyordu bebeğin kalp atışları 180’den 155’lere inip düzene girmşşti doktorum artık normal doğumu beklicez 5cm olunca doğumhaneye gideceksin demişti aradan biraz zaman geçti sancılarım devam ediyordu nst çekmeye geldiklerinde bebeğimin kalbi 210’a vurmuştu hem beni hem bebeği kaybedetme ihtimali vardı hemen 5 dakka içinde evraklar imzalandı ve beni aldılar çok korktum kızım 15 dakika içinde doğdu doğduğunda bi sorun yoktu ama 20 dakka sonra nefes alışverişleri hızlandığı için yoğun bakıma aldılar ameliyattan çıktım bebeğimden haberim yoktu hala onu bekliyordum yoğun bakımda dediler uyuşukluğum geçmeye başladı sancılarım başladı gaz çıkartmam gerekiyordu yemek yasaktı bebeğim yanımda değildi pes etmedim yarın eşimle beneği görmeye gittik daha sonra 3’te bebeği emzirmeye gideceğimi söylediler bebeğimi kucağıma aldım ağladım çok zordu 2 gün sonra taburcu olduk şimdi sarılık yaşıyoruz bol bol beslenme yapıyoruz 6 günlük olduk nasıl geçti anlamadım bile ama kesinlikle herşeye hazırlıklı olun