nisamom_ Kızlar merhaba daha önce böyle bişey yaşayan varmı bebeğimin sol renal ön arka pelvis 4.2 sağ renal pelvis 2.9 ilerleyen haftalarda nasıl olur
Emanetimi_bekliyorum nisamom_ canım bende dogumdan sonra 40. Günde çıktı bende çok üzüldüm çok agladım sürekli takipteydik Allaha şükürler olsun 1 yaşında bitti yine takip edin dedi doktor 2 yaşına girecek yine baktıracagız zamanla kapanıyor Allahın izniyle bebek büyüdükçe organlar tamamlıyor stres yapmayın 🌸🙏🏻
nisamom_ Shnkh merhaba canım doktorum takip edeceğiz dedi biri normal birisi de genişleme varmı inşallah zamanla geçer 😢 kafama çok takıyorum
Shnkh nisamom_ canınızı sıkmayın gerekli her şeyi yapın üstünde durun ama stre yapmayın zamnla gececktr ins sağ mi solmu böbrekte
Esesta Korkmayın benim oğlumda 6 mm 4,5 mm sağ sol olarak var takip edilecek konu açmıştım okuyabilirsiniz yaşayan anne adaylarımız yazdı içimi rahatlattı Rabbim sağlık sıhhat afiyet versin dualarımız bebeklerimizle
nisamom_ Esesta Esesta İnşallah geçer canım benimde doktorum takip edeceğiz dedi bazıları doğum öncesi bazıları doğumdan sonra düzeliyormuş🤲 rabbim hepimizin bebeklerine sağlık şifa versin
nisamom_ Emanetimi_bekliyorum çok geçmiş olsun canım inşallah bizimkide normale döner 😢 kafasına takıyor insan ister istemez kaç gündür onu düşünüyorum
Beryy Merhaba bebeğiniz erkek mi genellikle böbrek sorunu erkek bebeklerde olurmuş bende bununla ilgili profesör hocaya danışmıştım ama hiç korkulacak bir şey olmadığını söylemişti hatta bizim ekstra birde beyninde parlaklık vardı ama ona bile olumsuz bir yorum yapmamıştı üç hafta sonra geçer dedi ve geçti gerçekten daha sonra birkaç hocaya daha gösterdim hiç biri göremedi ne böbreğinde bir sıkıntı ne de beyninde içini ferah tut erkek bebisler daha fazla idrar tuttugu için anne karnında böbreklerde böyle bi durum gorulebiliyormus 20. Hafta biraz erken detaylı için bende ve kuzenimde de bu tarz şeyler yaşadık birkaç hafta sonrası olumsuz bir şey kalmamıştı
nisamom_ Beryy merhabalar çok geçmiş olsun evet erkek detaylıdandeğil normal ultrason ölçümünde ölçtü doktorum detaylıya 24. Haftada gideceğim ıçumarım ozamana kadar geçmiş olur