Kızlar merhaba ben 20+2 haftalık hamileyim İskenderunda oturuyorum eşimin ailesi ve benim ailem Mersin’de oturuyor bu yüzden Mersin’de doğum yapmak istiyorum yol 2.30 saat sürüyor kaçıncı haftamda Mersin’e gitmem gerkli
Mersin'de doğum yapmayı düşünüyorum
Girlmama ya çok erken gitmek istemiyorum yol çekerim sıkıntı olmaz benim için şehir hastanesini düşünüyorum
Aleynanaz hmm sen yol çekersin ama bebeğin ne zaman geleceği belli olmuyor işte benimkini 3-4 defa serumla durdurdular erken gelmek istiyordu hep ki yine belirlediğimiz sezeryan tarihinden erken geldi o yüzden demiştim özellikle son haftalarda vajinada baskı ağrı yürüyememe gibi şikayetlerin olacaktır bu seni zorlayabilir
Bende Adana’da yaşıyorum ailelerimiz Gaziantep’te yaşıyor doğumu inşallah Gaziantep’te yapacağım 34 haftalık gebeyim bayramda gittiğimizde muayene olacağım eğer sıkıntı olmazsa evime döneceğim ne kadar geç gidersem o kadar iyi insanın evinin rahatlığı hiçbir yerde olmuyor çünkü ☺️
Girlmama evet doğru diyorsunuz teşekkür ederim
Rabiayusuf27 kesinlikle çok haklısıniz bende aynı düşüncedeyim doktorumla konuşurum olmadı o zaman sorarım bakalım ne diyecekse artık
Aleynanaz ben de mersindeyim 36. Haftadan sonra gidin bence
Aleynanaz ama bayramda gelirseniz bile bir kere muamele olun şehir hastanesinde
Nilayy95 teşekkür ederim 🩷
m_mervee oo siiznki baya uzunmuş bende çok memnunum son kontrolume kadar kendi doktoruma gidecem ailem Mersin’de gelebilicek durumda değiller mecburi aslında bir bakıma
m_mervee çok teşekkür ederim 🩷🙏🏻tüm anne adaylarınin inşallah
Bende Mersin de yaşıyorum 💕