Deletedmom434 Secil45 doğrusu nst’dirher hamile bağlanıyor.. Doktorunuz karar veriyor 32 haftada girende var 36 da da☺️ Bu cihazda bebeğinizin kalp atımına,sancınız varmı/yokmu varsa değeri nedir düzenlimi/düzensizmi takibi yapılıyor
momof3 Secil45 NST’ye 33. Haftamda bağlanmaya başlamıştım.Bebeğimin boynuna kordon dolandığı için bu kadar erken başlamıştık.Sonrasında kordon çözülmüştü ama Doğuma kadar bağlandım NST’ye her hafta
Oglusumubekliyorumsss Nst girenler kagidinizin kenarda yazanlarda acilma yaziyormu bnde yazio ama doktor soylemedi herkestemi yaziyor bu yazi merak ettim kafana takıldı
Gnt38 Oglusumubekliyorumsss nst kağıdında açılma yazmaz nst sadece sancıların olup olmadığını gösterir açılma el ile bakılarak anlaşılır
Deletedmom434 Oglusumubekliyorumsss nst’de açılma yazmaz☺️ Açıklık alttan elle muayeneyle yada alttan usg muayenesiyle bakılır
Oglusumubekliyorumsss Deletedmom434 1 cm min diye yazio ben onu acilma diye adlandirdim sizdede varmi o yazi
Deletedmom434 Oglusumubekliyorumsss açılmayla alakası yok ben doğum yapalı 3 ay oldu siz öyle diyince sakladığım nst kağıtlarına baktım her nst kağıdımda var☺️