Nurellaaaaaaa1212 deletedmom43191 doktora bile sormuyorum biliyo musun bana geçen gittiğimde kese erkek kesesi gibi dedi dedim hocam ne alaka ya kdmdldldllf
KumpirsMom Nurellaaaaaaa1212 geldim geldim bi baktım konuya nerden girebilirim diye bulamayınca sustum yoksa takipteyim 🤣🤣
Ssozdmr Nurellaaaaaaa1212 doktor zaman diyoo sağlıksız babyy için ümit yok , sağlıklı olan için %50risk devamkeee bende artık robot gibi akskka salı gidicem kendi doktoruma kontrole , Yarın büyük ihtimalle kalp atış kontrolüne gidicez 😅
Ssozdmr Nurellaaaaaaa1212 ya kese ile tahmin nasıl oluyo acebe çözebilmiş değilim bugün bi kız yapmıştı anket yaptım ama neden kız ya da erkek dediklerini yine asla anlamadım sjdjsksksgsj
KumpirsMom Nurellaaaaaaa1212 senin postlar olay zaten kocanı boşuyorsun piskolojini yitiriyorsun ama favorilerimden birisin 😍🤣
Nurellaaaaaaa1212 Ssozdmr yok ya doktor bile nasıl alıstıysa sorulara bi kızın var bu erkek kesesi gibi diyo ya daha neler içinde bebek yooookkk 😂
Ssozdmr Nurellaaaaaaa1212 yok kızzz sakiniim bi damla kötü hissetmiyorum vallahi 🙏🏻🙏🏻 kese tahmini yalan o zaman ajdjlalslsljdj
Nurellaaaaaaa1212 deletedmom43191 evet adamı da nasıl darladılarsa otomatik sallıyo kafadan. Sen içi dolar mı onu söyle bırak cinsini kdkdkddl
Ssozdmr Nurellaaaaaaa1212 öh 7 haftalık olduk bekleme sürem 10 hafta değildir😂😂 değildir yani inşş Gerçi dilediğimiz bi cinsiyette yok erkek ayrı güzel kız ayrı güzell 🤩😂 sağlıklı gelsinde 🙏🏻 Sırf hareket olsunnheyecan olsun benim akslalls