Anonimb Hanımlar yaptıktan 5 dk sonra böyle oldu. Prodoctor marka test. Şaşkınım beklemiyordum. Pco var ve 2 hafta gecikmem var. Birkaç gün önce test yapmıştım negatifti bugün yaptım ve böyle. Ayyy inanamıyorum
RabiaK27 Anonimb hayırlı olsun canım sabah kan ver mutlaka takip et inşallah güzel artışlar görürsün 🤲🏻🌸
saglikciaanne Anonimb kaç aydır prodoctor kullanıyorum kuruma cizgisi bile görmedim hiç gebelik var :)
Anonimb saglikciaanne aayyy çok şüküürr 🥹🥹 Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sağlıkla kucağıma alırım inşallah 🥹
Solmaz-Papatya Anonimb bende yeni böyle öğrendim gebelik var hayırlı olsun Anne oluyorsun Allahin izniyle
ikball1 Anonimb hayırlı olsun var gibi gözüküyor en son adet gününüz ne zamn bende de pkos var 15 gün benimde gecikmem varda
Anonimb ikball1 teşekkür ederimm geçen ay yine 2 hafta gecikmem oldu tarlusol ile 10 Şubat’ta adet oldum. Sonrasında hala adet olmamıştım. Önceden gecikmem yoktu pco mevzusunu öğrendikten sonra gecikme yaşamaya başladım. Stres çok etkiliyor gerçekten