140217
SM5534
Mochi marka kullanıyorum eller serbest, kullanım açısında yazmak ıstedım bebegım benı emmıyo hem bebeği doyurmak hem süt sağmak nereden baksanız 1:30 iki saatimi alıyor ve hiç uyuyamıyordum Bebegimi doyururken aynı zamanda süt sağıyorum ve bebeğimin beslenmesi bıttıgınde sağım bitmiş oluyor Yani harcadigim vakit sadece emdırıyormus kadar Bazen bebegimi doyururken biberon reddi yaşıyoruz ve bebeğim çok fazla uğraştırıyor beni o sıra mesela önce tek göğsünün sığıyorum sonra diğer göğsümü Sonra bir daha başa alıyorum bu sefer bu şekilde sütüm de arttı Bebeğime mama veriyordum mama vermiyorum artık kızım üç aylık bir de. Sadece tek sıkıntı dar bir sütyenle giymek zorundasınız çünkü sütyen dar olmadığı sürece sağım çok çok az oluyor 20-30 cc ancak Ve çok da ayakta iş yaparken açıkçası sağım gerçekleşmiyor Çünkü eğildikçe pompa ayrılıyor göğüsten bu sefer sağım yapmıyor doğru düzgün dik bir pozisyonda dar bir sütyenle oturur halde ancak yapabilirsiniz. Lansınoh marka Elektrikli pompam var Hiçbir yanı yok çok memnunum sadece başında beklemek zorunda kalıyorum çünkü prizde olmadığı sürece çalışmıyor Sadece tek dezavantajı bir de içindeki valf O beyaz şey var ya biberonla kapatma yerinin arasındaki Çok ince en ufak bir parmakla temizlemekten ya da bir şey yapmakta yırtılıyor onu yedeklemek gerekiyor sadece pompa kullanacaksak