deletedmom43191 yeni_anne2 benjm kafa gitti sen doğum yaptiydin dimi 🤣🤣🤣🤣 düzelir zamanla acılır daha yenisinn
yeni_anne2 deletedmom43191 evett 37 günlük oldum valla maşallah bana 🤣😅 buralara kolay gelmedik dermişim 🤭
ibcmom betic ay bende yanlardan catladım artık düsük bellere elveda 😂 ve göğüs ucum da koyulaştı aynaya bakınca bu kim diyodum ksjslsjs neyseki zamanla gözün ona da alışıyor ve yine kendini beğenmeye baslıyorsun. insan kendini beğenmezse çatlar ölürmüş takma bosver alıscan😂
dunnobeck Benim göğüslerim normalde küçük, 28.haftada ben de çatlak fark ettim şaşırdım çünkü büyüdüler ama çatlak oluşacak kadar değil. Anlam veremedim ben de 🤷🏻♀️ normalde çatlak kremini göğüslerime çok fazla sürmüyordum, artık sürmeye başladım
yeni_anne2 deletedmom43191 senn bizden çok öndesin bacım zaten sana yetişemeyiz kendi çapımzda takılıyoruz biz 😅🤣😁
deletedmom43191 yeni_anne2 niye yetisemeyesin kız sende pespese yap cocuk benim gibi ol emin ol pespese cocuk yapmak çok güzel benim şimdi 45 aylık çocuğumla 21 aylık bebeğim o kadar güzel oynuyor ki evin içinde ordan oraya kosmalqr çığlıklar falan insan çok mutlu oluyor ya bana hiç yükleri yok karnını doyur alt üst değiş sonra bırak kardeşiyle oynasın bazen ben onlarla oynuyorum anne ben kardeşimle oynayacam diyor sıpa 🤣🤣🤣
yeni_anne2 deletedmom43191 valla yapmasına yaparım da biraz dursun canım ev alıcaz ınsallah ondan sonra tekarar Allah nasip ederse düşünürüx yine o zamana kadar da bu evdeki kucük minik şey büyür hayırlısı bakalimmm 🥰🌸
deletedmom43191 yeni_anne2 ev almayla cocugun ne alakası var kız bizde alicaz seneye yaz inşallah kendi evimde olucam ama ev almayı etkileyen birsey yok çocuklarda
yeni_anne2 deletedmom43191 bu sene biraz fazla masraf olduu ordan burdan derken cok gitti anlıycan acele etmek istemiyoruz bu saglıkla büyüsün de birazz bizde kendimizi topuyalım diyoruz 🌸
sadbut Sakın kötü düşünmeyin zaten hamilelikten önce de bacaklarım kalındı şimdi 28 haftalık hamileyim ve inanılmaz derecede göğüs üst baldır da çatlama mevcut asla üzülerek bakmıyorum ileride zaten renkleri açılacak belki belli bile olmaz eğer belli bile olursa onlar bizim çocuklarımızdan hatıra olabilir illa harika kusursuz bir vücudumuz olmak zorunda değil Evlat ediniyoruz içimizde bir insan büyüyor bazen ben de aynaya baktığımda moralim bozulabiliyor aldığım kilodan vs sonra geçiyor ama çok kutsal bişey bu sağlıkla kucağımıza alalım hiç bişey önemli değil herşeyden önce anneyiz biz aynaya baktıgımda bana vücut kusurlarını değil cocugumu hatırlatıyor kabullendim 💕🌸🩷🌼