Deleted33000 Ynnnn en son 22 haftada gittiğimde 550gr di şimdi 25+1 olduk pazartesi gideceğim doktoruma bakalım ne kadar olmuş
Zeynepdinc Hafta da 250 gramcıkdı ilk gebeliğimde 350 idi iklimde kızım 4 doğdu ikinci benişim zayıf galiba
Ynnnn Zeynepdinc 30 haftaydayım bende 1 kilo bebeğim stres yapıyorum az kaldı toparlar mı acaba 3 gündür kan ilaçı omega da kullanıyprum
Zeynepdinc Ynnnn son haftalar çok daha hızlı akıyor ama muz kaşar peyniri meyve vb beneğe kilo aldırıyor kurıyemiş yiyebilirsiniz
Ozge136 Ynnnn stres yapma iştahın olmasa dahi bol bol muz ceviz tahin helvası yemeyi dene bide soda iç annesi toparlar bebişin
Girlmama Ynnnn her sabah 1 yumurta portakal mandalina suyu avakado falan yiyordum ama bırakmıştım onları benim bebeğe yumurta yarıyordu ve taze sıkılmış meyve suyu mesela bir ara her gün et yedim ama son 2 haftada yumurtadan aldığım verimi etten alamamıştım
nur233 Ynnnn canım haşlanmış yumurta sebzeler,muz, kefir, kuru yemiş,süt,yoğurt ben mesela yoğurt yiyemem ama süt içerim mutlaka yatmadan bir muz ve süt iç kilo yapıyor bebeğe 32 haftalık olduk 2 hafta sonra kontrolüm var benimde bakalım kaç kilo olmuş 🌸
1prens_1prensesannesi_ Ynnnn 28. Haftanın başında 1.200 kgdi 31 de bir daha gideceğim bakalım kaç olacak