Mukaddes55 yüzyıl hastanesinde bir doktor var perinatalogmuş 5.500₺ yapıyor ama gitmedim ben sadece araştırma yaptığımda bulmuştum

Merhabalar ben de 1 ay öncesinde yaptırdım araştırmıştım Gölcük Medar hastanesinde Prof. İzzet Şahin hoca var ben çok memnun kaldım yaklaşımı bilgisi fiyat olarak da makul fiyatı vardı.

Merhaba Kocaeli Şehir Hastanesinde gökçe naz hanım var çok ilgili memnun kaldım ben ama sıra bulmak zor

Mukaddes55 aktif hastanesi Öner Aynıoğlu ben ilk gebeliğimde gitmiştim çok memnun kaldım fiyatı da uygundu

Şehir hastanesi Gökçe Naz hocamı tek geçerim ama randevusu hemen doluyor. Hem detaylı bakıyor hem de tatlı dilli, kalbe 3 kez bakmıştı mesela totalde 45 dk falan sürmüştü yine de arayıp randevu boşluğu var mı sorabilirsiniz

Mukaddes55 ben daha dün yaptırdım doktorun önerisiyle Eray Çalışkana gitmiştim memnun kaldım

ipos başka şehir hastanesi nde memnun kaldığınız kadın doğum doktoru var mı

• ipos bunu yanıtladı.

Prof.Eray Çalışkan’a gidicem bende bayram sonrası.İlk hamileliğimde de ona gitmiştim yine ona gidicem.
          Nakitte 4500₺
          Kredi kartı 4800₺ dedi

Fahriye41 ömer bey vardı ama akademiye geçti, benim takiplerimi de gökçe hanım yapıyor o yüzden diğer kadın doğumcular için bişey diyemem. Hamilelikten önce funda demirel’e gittim bi kaç kez ilgili bi doktordu ama hamilelik sürecinde nasıldır bilemem

Fahriye41 bir de Emre sertele gidiyorum ama 7 ayda 2 kere denk geldik emre beye genelde asistanları oluyor ama onlarda çok iyi çok memnunum ben tavsiye ederim ☺️

Handenur1 malesef yok 2 ay onceden yer ayirtiyomus millet benim daha 3 haftam vardi ona ragmen fuldu

Şehir hastanesi gökçe hanım ben çok memnun kaldım sıra bulursnaız özele gitmeyin çok çok ilgili

Konak hastanesi Kazım Gündoğdu gitmiştim memnun kaldım