Mukaddes55 Kizlar detayli ult. İcin iyi bi doktor ariyorum kimisi prof ama yapmiyor memnun kaldiginiz varmi
KumpirsMom Mukaddes55 yüzyıl hastanesinde bir doktor var perinatalogmuş 5.500₺ yapıyor ama gitmedim ben sadece araştırma yaptığımda bulmuştum
Aleyna4161 Mukaddes55 aktif hastanesi Öner Aynıoğlu ben ilk gebeliğimde gitmiştim çok memnun kaldım fiyatı da uygundu
Bonnusimo Mukaddes55 ben daha dün yaptırdım doktorun önerisiyle Eray Çalışkana gitmiştim memnun kaldım
byz12nur Mukaddes55 perinatalog semih özeren var ben ona randevu aldım 4 nisana Yorumları falan iyiydi gidenler baya memnun kalmış Fiyat olarak biraz fazla tabii nakit 6.500 kart 7.500 dediler bayram sonrası için
Bahar0993 Merhabalar ben de 1 ay öncesinde yaptırdım araştırmıştım Gölcük Medar hastanesinde Prof. İzzet Şahin hoca var ben çok memnun kaldım yaklaşımı bilgisi fiyat olarak da makul fiyatı vardı.
Handenur1 Merhaba Kocaeli Şehir Hastanesinde gökçe naz hanım var çok ilgili memnun kaldım ben ama sıra bulmak zor
Fahriye41 Handenur1 başka memnun kaldığınız kadın doğum doktoru var mı acaba bende oraya gidiyorum ds
Mukaddes55 Handenur1 malesef yok 2 ay onceden yer ayirtiyomus millet benim daha 3 haftam vardi ona ragmen fuldu
Handenur1 Fahriye41 bir de Emre sertele gidiyorum ama 7 ayda 2 kere denk geldik emre beye genelde asistanları oluyor ama onlarda çok iyi çok memnunum ben tavsiye ederim ☺️
ipos Şehir hastanesi Gökçe Naz hocamı tek geçerim ama randevusu hemen doluyor. Hem detaylı bakıyor hem de tatlı dilli, kalbe 3 kez bakmıştı mesela totalde 45 dk falan sürmüştü yine de arayıp randevu boşluğu var mı sorabilirsiniz
deniz_45 ipos hangi numarayı aramamız lazım bana direk gidicrksiniz dediler ordan sıra verilecek dendi
ipos Fahriye41 ömer bey vardı ama akademiye geçti, benim takiplerimi de gökçe hanım yapıyor o yüzden diğer kadın doğumcular için bişey diyemem. Hamilelikten önce funda demirel’e gittim bi kaç kez ilgili bi doktordu ama hamilelik sürecinde nasıldır bilemem
ikraberra Prof.Eray Çalışkan’a gidicem bende bayram sonrası.İlk hamileliğimde de ona gitmiştim yine ona gidicem. Nakitte 4500₺ Kredi kartı 4800₺ dedi
Serose Şehir hastanesi gökçe hanım ben çok memnun kaldım sıra bulursnaız özele gitmeyin çok çok ilgili