AybenYB YavruKurtveAnnesi 25+4 ayaklarını göğsümün altında kafasını da sağ kasığıma yakın hissediyorum elleri de sağa sola dönerken göbeğimi yamultuyor doktor bugün secdeye yatmış bu çocuk diye dalga geçti 😂🧿🥹
cerengeredeli YavruKurtveAnnesi ayaklarını göbek deligimin sağında, kafasını da sol kasığımda hissediyorum 😂
YavruKurtveAnnesi cerengeredeli yaaa 🌸 kaç haftalıkk? Benim 18 haftalık göbek dediğinin etrafında hissediyorum da ne neresi bilemiyorum daha 😅
cerengeredeli YavruKurtveAnnesi 22+2 yiz. İlerleyen haftalarda neyi nerede net hissedersin habire göbek deliğimi dövdüğü için alıştım artık ben😂
cerengeredeli sednc0 seninkide takla attıkça yukarıda hissediyor musun 😂😂bazende idrar torbami tekmeliyor sızlıyor sağ kasığım 😂😂
cerengeredeli YavruKurtveAnnesi 😂😂 olsun hareket etmesi güzel. Ben alıştım her gün hissetmeye dün gece hissedemedim diye kafaya taktım bugün maşallahı var yine 😂😂😂
sednc0 cerengeredeli benimki idrar torbasına çok yakın gibi hissediyorum bazen diyorum oğlum başka yer mi yok 😂😂😂
YavruKurtveAnnesi cerengeredeli sonralara doğru karnımı yarıp çıkcak gibiydii yine de çok heyecanliydim bir sürü video çekmiştim 🥰😅