Fridae Kızlar selam bugün tam 11 haftalık oldum 3 kere kontrole gittim şükür iyi bir sıkıntı yok dedi doktor fakat ara ara baş dönmesi mide bulantısı tansiyon düşmesi yaşıyorum karın ve kasık ağrısı çekiyorum ama ilk hamileliğim ve en küçük şeyde hastaneye acile gitmek istemiyorum. Fakat gitmem gereken zamanlar var mı onu da bilmiyorum. Çok şükür leke falanda görmedim. Bazen instagramda hamilelik böyle geçiyor diye full serum videoları atıyorlar tabi ki inşallah bir sıkıntı yaşamam ama ben mi gitmiyorum gitmem gereken zamanda diye düşünüyorum artık😅
Esma006 Fridae bende gereksiz gitmiyorum grip oldugumda gittim bide tansiyon 16ydı baş ağrısı kusma vs için gitmedim
Sevinc44 Fridae hayır bence böyle düşünmeyin herkesin süreci farklı ilerliyor sonuçta. Kanama, şiddetli sancı vs olmadığı halde gitmem diye düşünüyorum hep. Sizin olduğunuz haftalar içinde benim de çok psikolojim bozulmuştu. Problem olmak zorundaymış gibi hissediyordum resmen 🤦🏻♀️ ya en ufak şeyde düşük mu olacak acaba korkusu yaşıyordum. O yüzden lütfen içinizi ferah tutun 🙏🏻
Aylaa123 Fridae hamilelik böyle geçiyor diye full serum videoları atıyo Genelde mide bulantısımdan kusmaktan aşırı sıvı kaybetmiş gıdayla beslenemeyene takıyolar . Suan ki haftanızda kanama vs olursa gidersiniz ilerleyen haftalarda bebeğiniz hareket etmeye başladığında hreketleeinin takip edilmesi gereken zmanda uzun süre hareket etmezse gidersiniz yada aksi kendinizi çok kötü hissederseniz felan gidikir tansiyon düşüklüğü normal ama tansiyon yüksekliği twhlikeli olabiliyor . Birde genital bölge için enfeksiyon süpheniz olursa mutlaka gidin
aycinelizsmom Fridae 2 ay önce doğum yaptım, hamileliğimde sadece 1 kere acile gittim 🤣 38.haftamda tek bacağım ödem yaptı bayağı şişti, pıhtı atar vs diye korktum gittim şükür bir şey çıkmadı 🤣 kanama ve şiddetli ağrım olsa vs koşarak giderdim diye düşündüm şimdi
dunnobeck Şu zamana kadar 1 kere gittim o da normalde kusmadığım halde kusmaya başladığımda oldu. Zehirlenme şüphesiyle gittim, idrar yolu enfeksiyonu da varmış. Onun dışında gitmedim umarım kimsenin de ihtiyacı olmaz 🙏🏼
Fridae Esma006 teşekkür ederim❤️ ben mi ihmal ediyorum acaba dedim ama dediğini gibi heralde gitmem gereken zamanı anlarım bende
Fridae Sevinc44 çok teşekkür ederim❤️ bazen ben mi ihmal ediyorum acaba diye düşünüyorum ama inşallah gitmeye gerek kalmaz
Fridae Aylaa123 bazı şeyleri anlayamıyorum işte, son zamanlarda sümük gibi akıntım geliyor ama ben bir şey yoktur diye gitmedim hiç, ihmal mi ediyorum ama diye düşündüm bi an
Fridae aycinelizsmom teşekkür ederimm Allah analı babalı büyütsün bu arada😍 işte bilmediğin şeyin cahili oluyorsun böyle, heralde millet en küçük ağrısında gidiyor anlamadım😅
aycinelizsmom Fridae Allah razı olsun canım, sen de sağlıkla kavuş inşallah 🤲🏻 evet çevremde hep öyle gebeler vardı 🥲🤣
Aylaa123 Fridae kokusuz şeffaf sa eğer çok normal ama kokulu koyu sarı yada yeşilimsiyse enfeksiyon vardır
Sevinc44 Fridae tabiki inşallah gerek kalmaz. Ben yurtdışında yaşıyorum sürekli ultrason çekmiyorlar 3 hakkın var sadece. Kanama, sancı vs olmadigi sürece bebeğe az da olsa zarar verdigi icin her dk bakmiyor doktorlar
Mrvsmt2502 Fridae 2 gebeliğimde de kanamam olduğu için acile gittim haricinde, aşırı kusma, aşırı baş dönmesi, yüksek ateş, yüksek ya da çok düşük ta tansiyon, bebek hareket etmemesi vs yaşamıyorsanız acile gitmenize gerek yok zaten
defnevedoruk Fridae ilk hamileliğimde 1 kere acile gittim ondada yatış oldu doğurdum, ama bu hamileliğimde 25 haftalığım 6-7 kere gitmişimdir
De25 Bebek hareket etmediği zamn ve akıntı.cok pldugu zamn gidiyorum hastane işini seven biriyim zaten bisey olsa hemen hastaneye koşarım 🤣🤣
burcuyilmazzz38 Fridae 33 haftalık hamileyim bende pek cok gittim malesef gittiğim sebepler ilk 3 ay ölüyordum ne su ne yemek ve artık bayılma noktasına geliyordum yürüyemez hale geliyordum serum takıyolardı serum bitince bi lokma bişey yiyebiliyor dum 2 3 kere öyle gttım sonra 1 kere grip oldum kemiklerim kırılıyordu serum takıldı bi kere de akciğerlerime ağrı giriyordu onu normal acile yönlendirdiler kum döktüğümü söylediler en son gidiişim oydu
arinmommy Fridae 2 kez gittim birinde pıhtı şüphesi ile gittim çok şükür yokmuş, diğerinde ayağımı cam kesti tetanoz olmak için gitmiştim