pinar55 Bebeğimin ultrosonda burnu biraz büyük gibi ultroson belki büyük gösteriyordur diyorum ama genetik olarakda burun konusunda çok şanslı değiliz açıkcası 😂 ultrosonda burnu büyük görünüp doğunca normal olan var mı?
gecegunduz pinar55 😂benimkisi de detaylı usg de çok büyük duruyordu hatta post açmıştım ama doğunca öyle değil demişti bazıları bakalımm
Hulu61 pinar55 Ultrason da burnu bana benziyordu genişti doktor sudan öyle falan demişti ama doğdu burnu maalesef aynı ben 🥲 Trabzonluyum…
Ceydaa006 pinar55 tanıdığımızın kızının burnu ultrasonda çok büyük duruyordu kızın psikolojisi bozulmuştu bi doğdu fındık gibi minicik biraz sanırım sudan ve görüntüden öyle görünüyor ya 😊
dunnobeck Bizimki de büyük görünüyor, onu geçtim gözleri de büyük görünüyor. Benim gözlerim de büyük bana çekmiş olabilir. Burnu için sudan dolayı büyük göründüğünü burada çok kez okumuştum, belki o yüzdendir. Sağlıklı olsunlar da 😌
Ssnm10 Ay evet ya geçen ben de korktum dedim minnak burnu olsun bebişimin ailem Karadenizli olunca ben de estetikliyim yandık dedim içimden ama en önemlisi sağlık ya sağlıklı olsunlar 💗
saglikciaanne Kafanıza takacağınız en son şey bu olsun. İlk gebeliğimde de öyle göründü bugün detaylıda da ikinci bebeğimin burnu büyük göründü ama fındık gibi doguyorkar dert etmeyin :)