LadyX canım şöyle bir şey oldu kaynanam en son yine bir kere eşimin yanında bahsedince ben tavır yaptım eşim fark etti, odaya gidince sordu annem ne demiş neden sinirlendin diye( onların bebeğinin yurutecinden bahsediliyordu, ama yine kadının adı geçiyor diye surat astım) bende en son yeter içimde tuttuğum diyerek her şeyi eşime anlattım. Beni güzelce dinledi. Aferin dedi böyle şeyleri fark etmen iyi dedi. Güzelce konuştuk beni rahatlattı. Artık ona gerçekten güveniyorum. Daha sonra Ramazan ayına girdik diye eşim 2 hafta falan çalışmadı. Bir gün sadece evde ben eşim kızımız gülüşüyoruz konuşuyoruz falan sesimizi biraz yüksek çıkıyordu farkındayım gülme seslerimiz. Oturma odalarımız yan yana o kadınla ses gidiyor geliyor. Baktım hemen kapı çaldı, açtım pijamaları ile kafasına bir eşarp almış, diyor canım kaynana evde mi dedim Yok evde değil dedi ha öyle mi sizi çook özledim ne zamandır gelmek istiyorum diye. Kapıya doğru geldi içeri girecekti. Dedim kusura bakma eşim evde falan zorla gönderdim resmen. O günden sonra da buz gibi oldum ona karşı bıçak gibi kestim konuşmayı görsem selam bile vermiyorum bir kere geldi sarımsak istedi yoktu yok dedim o da fark etti artık kapımı bile çalmıyor. Nedense kaynanamda bir tık uzaklaştı ondan çok gitmiyor evine. Ben de artık düşünüp kuruntu etmeyi bıraktım kendime. Sevecek insan sever üzecek insan üzer. Artık o kadar eşimin üzerine düşmüyorum elimi çekmiyorum ama didiklemiyorum, beni hak ediyorsa zaten beni üzmez. Her hareketi ile beni sevdiğini gösteriyor, mutlu ediyor benim için çabalıyor, bana değer veriyor, onun canını da kendi canımı da daha fazla sıkmayacağım.😃