İlk gebeliğimde karnım o kadar büyüktü ki 32. Haftamda bile ikiz mi doğurmama mi geldin diyorlardı. Şuan 20. Haftandayım göbek gibi şiş bile değil endişe ediyorum herkes ne kadar küçük bu hamileliğinde diyor neden olabilir bu durumu yaşayan var mı?

Zeynepdinc valla benimde ilk hamileligimde karnım iyi çıkmıştı bunda büyümüyor resmen hele hastaneye felan gidiyorum insanların karnı burnunda bende yarın 32 olucam eşime dedim millet çocuk buyutuyo karnında biz cücük galiba dedim güldük yani öyle zayıf minyon felan da değilim 80 kiloyum şuan ama böyle 6 aylık gibi duruyor anlamadım bende 🤣

Zeynepdinc Benimde 17 haftalık kaybımla beraber bu 3. Gebeliğim. Şuan tam 23 haftalığım. Burda görüyorum aynı hafta olanların maşallah kocaman göbekleri olmuş ama benim göbeğim hiç çıkmadı gören içerde bebek olduğuna emin misin diyor. Kilomda var biraz o yüzden çıkmıyor diye düşünüyorum. 🤷‍♀️

Zeynepdinc 27-28e kadar benimde neredeyse belli olmuyordu Şuan 30um ama yine ilki gibi çok değil ama bebek 2hafta önden gidiyor yani gelişimi gayet iyi

Glr95 bende 77 kiloyum acaba kilodan mı diye düşündüm ama bilmiyorum çok garip

benim ilk gebeliğim 31. haftadayım ama göbeğim top gibi küçük, duyanlar inanamıyor 5 aylık gibi diyorlar :)

Zeynepdinc Benimde öyle ilkinde kocamandı. 🤭 İçerdekiler sağ olsun da, göbek çıkmasa da olur. Sağlıkla gelsinler ❣️