Ts009 Estağfirullah tabi ki sorabilirsiniz yardımcı olabilirsem sevinirim. Benim ilki normal oldu inşallah bunda da bir sorun olmazsa normal olur fiyat sabitleme bilmiyorum benim ilk doğum da tam hastanenin yeni fiyatlandırmaya geçtiği zaman doğum oldu o yüzden çok birşey yapamadık fiyat konusunda eğer bir hafta erken doğsaydı eski fiyattan ayarlamaya çalışacaktı Betül hoca bunda nasıl yardımcı olur bilmiyorum ama olur bir şekilde inşallah. Ancak bütçe ayırabiliyorsanız ben gönülden tavsiye ederim çünkü ben asla normal doğum yapabileceğimi düşünmüyordum ama Betül hoca doğum şekli dahi konuşmadı hep normal üzerinden gittik Miray ebe özel ebesi o da inanılmaz destekledi beni başka doktorda olsaydım sezeryana almıştı beni kesin çünkü hep sezedyana alın beni diye kan kusturdum😅 hastane den de çok memnun kaldım bebek hemşireleri o kadar ilgili ki siz bebekle ilgilenmeye vakit bulamıyorsunuz gazını dahi çıkartmaya geliyorlar hasta bakıcılar bebek gibi yıkıyor sizi kuaför dahil fiyata fön çekiyorlar gelip yemek geliyor anne babaya özel big cheften yani biz fiyat konusunda ilk doğum da evet yüksekti ama çok da zorlamadı diye lüks ve keyifli bir süreç geçirdik şimdi ikinci doğumda da tabi ki aynı rahatlığı ararım gibi geliyor inşallah yardımcı olursa fiyat konusunda memorial güzel bir hastane biz kötü bir tecrübe yaşamadık hiç