Mirhas33 2 gün arayla testlerim adetimin 6. Gün gecikmesi bu gün 19 Mart yazan 20 aslında yanlış yazıldı
Biyiklikedi Mirhas33 Bence artışlarınız güzel. Geç döllenme olduğu için düşük beta ile öğrenmişsiniz. Bekleyebilirseniz 1 hafta bekleyip tekrar kan verin. Ben 2 kan arası 1 hafta bekledim.
Meltemyk Mirhas33 sanırım benimkinde seninkide geç döllenme bende 23 betayla öğrendim dün 63 çıktı kaç haftalık acaba o kadar çok merak ediyorum ki 😂
Mirhas33 Meltemyk ya bende sırtıma belime geceleri ağrı giriyor yerleşmeden dolayı diyorlar bayram önce keşke görebilsekkkk
Meltemyk Mirhas33 karın ağrım da var mı hem karnım hem belim karnım da hareketlilik anlayamıyorum 😂 ne zaman gözükür acaba
Mirhas33 Meltemyk evet adet sancısı gibi arada girip çıkıyor birde akıntım oldu bir kaç defa şeffaf dün inşallah sağlıklıdır bebişlerimiz ne güzel betalarımız da aynı sonuna kadar beraber takip ederiz Allahın bize o günleri görmeyi nasip etsin
Meltemyk Mirhas33 amin insallah aynen canımmm bayramdan sonrasına büyük ihtimalle sağlıklı olsunlar da
Meltemyk Mirhas33 amin oruç tutabiliyor musun yani dediğimi yanlış anlama nasıl sorulur bilemedim normalde tutuyorum ama bugün tutmadım kendimi çok rahatsız hissediyorum
Mirhas33 Meltemyk Meltemyk yok canım niye yanlış anlayayım ben gebeliği öğrendiğimden beri tutmuyorum bol bol su içmeye çalışıyorum
Meltemyk Mirhas33 tamm canım teslkeur ederm ya dedim belki normalde tutmuyorsundur diye yanlış anlaşılmak istemedim 😂😂