defnevedoruk Anniskoo0634 ay benim kızım yarın tam 2 yaşında olcak, ilk bayramında bunu giymişti zaman ne kadar hızlı🥲
2Princess1Mom Anniskoo0634 Ay bayıldım 😍 Giydiği günleride görmek nasip olsun. 😍Ben temmuz bebeği bekliyorum. Sadece kışın 6 aylıkken falan giyebileceği bir peluş tulum aldım daha 🤭 İndirimdeydi diye o da 🤣
Anniskoo0634 defnevedoruk yaa masallah kaç aylıktı burda 🥰 bendw ilk 2. Ay da giydirmek için 3/6 aylık beden aldım
Anniskoo0634 Talentedmom attığın kıyafetler tam benim tarzımmm çok beğendim soft ve güzel duruyor güle güle giysinnn🥰🥰
Eymenkuzusu Talentedmom yaa hepsi cok guzelmiss gule gule guzel gnlerde giysin bebisin inşallah yesilli olani nerden aldinz cok begendimmm 🥰
Annekuzusu06666 Talentedmom ayy ne kadar güzeller ya çok heves ettim şimdi bizimki daha 11+4 cinsiyet bilmiyorum o yüzden alamıyorum da😂
Talentedmom Eymenkuzusu 2 kısa tulumu Lc den aldım diğer hepsini trendyoldan aldım https://ty.gl/14j7fzg4mxs1a yeşili kalmamış ama başka renkleri de var
Talentedmom Eymenkuzusu açık tarçın rengi De çok güzel duruyor illa yeşil istiyorsan başka sayfada bulursan söylerim sana
Talentedmom Eymenkuzusu buldum canım obimini.com da var angel tulum yaz çıkar ama 0-3 ve 6-9 ay kalmış