Zorlu 30 haftalık oldum ancak tekrar idrar yolu enfeksıyonu başlıyor galiba. Daha önce verılen ilacı kullansam olur mu. Doktora gıtmek zor ıs. Gıt tahlıl yaptır sonuc cıksın ılac al etkı etsın uzun gercekten. Cok skıldım artık
mervebusra Zorlu dut kurusunu sıcak suda 5 dk demleyip hem suyunu hemde dutu yiyebilirsin ben faydasını çok gördüm elinde ilaç varsada hamileyken verilen ilaclarsa kullanabilirsin ama var olup olmadığından emin ol ilaç çok ta iyi değil gebelikte
mervemurat16 Zorlu sağlık ocağıda test yapıyor genelde enfeksiyonlarda öne urocare diye toz ilaç var o veriliyor ilerlerse antibiyotik veriyorlar enfeksiyon derecesine bağlı ilaç kullanımı
2cocuklu mervebusra çok haklısınız ben bütün enfeksiyonları crp değerlerini bu kür sayesinde sıfırladım mükemmel birşey hep içerim
Zorlu 2cocuklu ileri benım ki böbreğime vuruyor agrısı. Artık gercekten skldım. Normalde idrar yolu olmam ama hamılelıkte ne zormus ya gercekten. Bu ıkı oldu dikkat etmeme ragmen
2cocuklu Zorlu bi avuc koy dutu sonra bi bardak yada iki bardaklık su koy kaynat iç bir hafta iç sadece sonra görürsün faydasını istersen kan verdir bak crp sıfırlanmış olur ✅
mervebusra Capella_ çok içtim ve bişey de olmadı bir yaşında kızım şu anda ama kimsenin günahına vebaline de giremem bana faydası odu paylaşmak istedim yapıp yapmamak size kalmış bir şey