Tiredmother canım bebeğin sağlığı kilosu vs iyiyse ne güzel işte yani çok sağlıksız beslenince bence bunlara da etki edip sağlıksız beslendiğin kendini belli ediyor olmalı ama demek ki yine de alacağı besinleri alıyor ama tabi yine de azıcık dikkat etsen senin içinde güzel olur bende mesela hamile kalmadan önce abur cubur fast foot çok seven biriydim ki hala da seviyorum ama kendimi tutuyorum bazen tutamayıp fast food yediğim oluyor ama ayda 1 bir şey olmaz diye teselli ediyorum kendimi😂 ama tabi ki bunun yanında her sabah 2 yumurta peynir zeytin vs klasik kahvaltı, ara öğünlerde önce ilk acıktığımda büyük bardak süt ve yanında muz sonraki acıktığımda büyük tas yoğurt karnım doysun diye içine ekmekte koyuyorum bunlar günlük yaptıklarım sonra da işte akşam yemeği belki başka meyveler falan. Yoğurt hiç sevmeyen biriyim ama en çok kalsiyumun sütten değil yoğurttan alındığını okudum bir yerde o yüzden günlük rutine onu da ekledim sende en azından bunları da günlük rutinine katıp birazda olsa içini rahatlatabilirsin belki