iknrkc Hayatım yok ciddi anlamda tiksindim Allahın gücüne gitmesin ama benim hamileliğim resmen eziyetti ilk 4 ay Hiperemezis Gravidarum yaşadım hastahanede yattım o hafifledi reflü ileri safhadaydı boğazımdan artık kan geliyordu daha sonra 27. Haftamda erken doğum riski ile 10 güne bir 3 er gün hastahanede yattım bu sırada tansiyon ve şeker çıktı bunun içinde bir süre yattım 30. Haftamda gece aniden şiddetli bir kaşıntı ile uyandım aciller kadındoğumcum ve dermatoloji asla bir şey yapamayız gebelik alerjisi dedi doğuma kadar çekeceksin dedi ama bu normal bir alerji değil insanın bogaz deşiği tırnak araları meme hçları ayak tabanı kaşınır mı hiç unutmuyorum bak ne büyük cahillik kaşıntıya dayanamadım artık kriz geçirdim balkondan atacaktım kendimi eşim zor tuttu 32. Haftamda gönül rızası ile sezaryen olmak istedim kaşıntım geçsin diye asla yamadılar. Bir gece aralık 9 dışarıda buz gibi hava eşimle bahçede yarım kollu ile güneşin doğusuna kadar oturduk çünkü birtek o soğuk hava hafifletiyordu o ayazda o koltukta uyuyabiliyorsuö bi tek ve 35. Haftada ikizlerimi doğurdum o yüzen değil cinsellik kendime tahammülüm yoktu 😂😂