Simge0205 ben tattım ve sezaryenden aşırı korkuyorum ama gerekirse yapılır tabi ki, gün sonunda bebeğimle saglikli şekilde kavuşmak mühim olan 😊 ikinci gebeliğim ve normal doğum düşünüyoruz. Her gittiğimde doktoruma, ben nasıl doguracagim diyorum, bu daha kolay olacak diyor. Ben biraz özel hastanede doğurmanin dezavantajini yaşadım diye düşünüyorum. Çünkü bilmiyorum ve daha önce de izlemedim, dinlemedim korkmak istemediğim için. Devlet hastanelerinde diğer doguranlari görünce daha kolay oluyor vs diyorlar, aklıma yattı da çok geç artık, doğurmuştum… Size önerim, doktorunuzu dinleyin😊 ebeler başınızda, onları dinleyin💪🏻ben bira kavga etmiştim doktorla falan 😄 tüm doğum katı hadi Özge yaparsın Özge modundaydi, annem azıcık gayret et Özge diye bağırıyordu dışardan hahaha😄 dediğiniz gibi, adı üstünde normal doğum 😊 bir de bebek ve anne için en kıymetlisi o diyorlar flora paylaşımı açısından… Korkulacak bir şey yok sakın korkma diyemem ama korktuğun kadar değil diyebilirim 😊 yani doğum başladığı an, suyun gelir kasılma olur bilemem nasıl başlar, sürecin içine giriyor ve hemen uyum sağlayıp korkunu unutuyorsun 😊insan dişçiye gidince bile tedirgin oluyor, doğum masasından korkmak da çok normal 🤭
Prenses doğum yaptim bu arada. Epiduralli. Nasipse bu doğumumda epidural katateri isteyeceğim ama ilacı olabildiğince geç alacağım ya da almadan doğurmak istiyorum 💪🏻 çünkü o biraz doğumu yavaslatti bende 😊 ıkınma hissiyatı da kalktı ortadan o sebeple doktorla didistik😄