Betamom Aminn teşekkür ederim Allah razı olsun. Ben 39+5te kontrol içim gittim. Muayene sırasında suyumda sızıntı hissettiğimi söyledim ( çünkü tuvalete gitince idrardan sonrasında sızıntı oluyordu) ölçtüler gerçekten de azalmış. Asistan muayene ediyordu. Prof.çağırdı çatı muayenesi yaptı hem sızıntının doğru olduğunu hemde açıklık olduğunu farketti yatış verdi hemen. Servis katına çıktım. Orada yine çatı muayenesi oldum normal doğuma müsait olduğun söylendi hazırladılar beni, nstye bağladılar ama o sıra bebeğimin kalp atışları düşünce acil sezaryene alındım. O kadar hızlı bir süreçti ki bir sürü doktor hemşire başımda. Yanımda kimse yoktu. Eşim eşyalarımı almaya gitti. Ailem uzak yoldan geliyordu. Doktor hemşire çok yardımcı oldular sağolasunlar. Ameliyathaneye nasıl gittim bilmiyorum 1 dk bile kapıda bekletildim diye hasta bakıcıları azarladılar. Acil olduğu için tamamen uyutuldum. 16.31 de bebeğim doğmuş. Ben uyandığımda 6yq geliyordu saat. Çok şükür bebeğim iyiydi odaya geçer geçmez kucağıma aldım emzirdim hemen. Mükemmel bir duyguydu. Ya uzun oldu kusura bakmayın. Bir an tekrar yaşadım 🥰 kürtaj olduğum zamanda öncesinde 10 gün yattım hastanede enfeksiyonum vardı o sıra da tüm doktor hemşiler çok iyi ve ilgililerdi. Çok memnun kaldım ben.