Minnosizmmm cennetylmaz evet mide ve tansiyon sorunun yoksa ac karnına yapıyorsun ama benim ikisi de var ben yok karnına yapıyorum
Minnosizmmm Kürümüzü hazırlamak için ihtiyacımız olan malzemeler bir adet açık kahverengi kabuklu kuru soğan ve iki bardak klorsuz sudur. Soğanı kabukları kırmızı, mor ya da beyaz kabuklu olandan seçmemelisiniz. Bunlar yapılacak kürde etkili olmamaktadır. Sizin kullanacağınız yemeklerde kullanılan kuru soğandır. Soğanı kök ve kabuğuyla birlikte kullanacağımızdan, yıkayıp sirkeli suyun içinde bir süre bekletmelisiniz. Bu şekilde dezenfekte olmasını sağlarsınız. Suyu bir tencerenin içine koyarak, ocağın üzerinde kaynamaya bırakın. Kaynadıktan sonra kuru soğanı dört parçaya bölerek içine atın. Bu şekilde yaklaşık olarak beş dakika kadar kaynatmanız, kürü hazır hale getirecektir. Kullanıma hazır olması için biraz ılınmasını beklemelisiniz.
1ogrencianne cennetylmaz bende kist olduğu için içmiştim. Her içmende ayrı soğanı kaynatacaksın canım sakın ısıtıp bi daha içme. Aç karnına içmelisin 😊
Minnosizmmm Soğan kürü nasıl uygulanmalıdır? Soğan suyu ile hazırlanmış olan kür, sağlık sorunlarına fayda sağlaması açısından en az altı ayda bir defa 15 gün süreyle uygulanmalıdır. Bu süreyi aşmamaya dikkat edilmelidir. Hazırlanmış olan kürü ılık olarak tüketmelisiniz. Öğle ve akşam yemeklerinden on dakika önce bir bardak içmelisiniz. Daima içeceğiniz kür taze olarak hazırlanmalıdır. Kürü hazırlamak için mutlaka açık kahverengi kabuklu beyaz soğan kullanılmalıdır. Kullanılacak soğanların dış kabuğu kuru ve taze olması gerekir. Çimlenmiş ve köklenmişse bayattır
Bebegimcanimm Ben adetmn 3. günü başladım 12 13 gün içtim her defasında taze kaynattım ılıktan biraz sıcak duruma gelince içtim ayın sonunda bi de baktım hamileyim ☺️☺️
Kahramanlar Canım yengem zeytinyağı içine kuru incir koyup kavanoza sabaha aç karnına yiyordu bunşekilde 1 ay yedi çikolata kisti vardı iki kere ameliyat oldu ilki lazer ile ikinci sezeryan ile alındı çünkü ilkinde patlayıp organlara yayılmış incir kürü ile ikinci ay hamile kaldı