Mirhas33 Arkadaşlar yaşadığım yer ilçe acilden beta kolay kolay almıyolar ben beta takibi yapmak istiyorum en son 2 gün önce 54 çıkmıştı bu gün gidip vermek istiyorum ne demem lazım be yapmam lazım
Yenibirannee Mirhas33 mıdem bulaniyor basım donuyor ayakta duramıyorum diyin orda soruyorlar gebelik suphesı var mı dıye sızde evet dıyın bana oyle bakmıslardı onceden
Busegull Mirhas33 bende aynısı oldu ben lekelenmek geldi gebeyim dedim kan baktılar çok yüksekti düşük görünmüyor dedi böylelikle betamı öğrndim
gokce_erva Merveue ama 2 günde 1 baktırmamız gerekmiyor mu? Pazartesiyi beklersem 4 gün olmuş oluyo benimki
gokce_erva Merveue ben doktora gittim kan tahlilini orda verdim sonuçlar için tekrar gitmedim sonuç direkt 1. de 54 çıktı e nabızdan öğrendim. Bugün 2. Günüm ve aynı hastanenin acilinden vermem gerekiyor alırlarsa tabi 🙄
Merveue gokce_erva sonuç göstermeye gitseydiniz doktor yazılı bir kağıt veriyordu acilde baktırmanız için kolaylıkla baktırabilirdiniz
Merveue gokce_erva benimde hafta sonuna denk geliyordu doktorum kağıt imzaladı acile verirsen bakarlar diye o şekilde baktırmıştım