Beybyi Balbebek012 ailemin yanına geldim doğuma eşim yatisim yapılınca doğum iznine çıkacak o yüzden kocam yok 😅🤣
Balbebek012 Beybyi o zaman sadece ördek yürüyüşü yap 🫢 o bile zorlar seni işe yarar ama şu da var bebiş canı ne zaman isterse o zaman geliyor emin ol
Elif5361 Eliffyamann gelecekler tabiki ama insan sabırsızlanıyor 😄ağrımız oluyor yatsak yatamıyoruz vücudumuzu dinlemeyi bıraktığımızda gelecekler 😁
Eliffyamann Busra2110 yani bilmiyorum ama ben deneyeceğim çünkü herkes normal gelcek bebek 38 39 dogar diyor hakkaten de bakıyorum hep takip ettigim instamomlar falan 38 en gec doğuruyor, artik bende sorun var diye üzülüyorum 😕
Busra2110 Eliffyamann bana da hep erkekler 9 ay 10 gün ramamlıyo geç geliyo flan diyolar ama bi yandan da daha doğurmadın mı diyolar ona gıcık oluyorum
Busra2110 Eliffyamann yarın için de gözümüz swnde olcak haber et bize sancılarını nasıl etkilediğini 🤗
Eliffyamann Busra2110 Asfur Kızlar sadece dün içebildim, bugün içmedim, çok sancı yaptı ama 5 saat kadar etki ediyor sonra tekrar eskiye dönüyorsun, o yüzden tekrar içmek istemedim boşuna
Asfur Eliffyamann sonuca ulaşmamış ne anladık bu işte boşuna sancı çektin o kadar 🤦🏻♀️moralim bozuldu ya seni burda görmeyince kesin işe yaradı demiştim yanılmışım kfnfkgnjgng
Eliffyamann Asfur valla cok moralim bozuldu artık durup durup ağlıyorum bazen, kime baksam 38lerde geliyor bebekleri ben beceremedim bu hamilelik isini